Iz raznih razloga više ne želim biti kod svoje liječnice, ima li tko kakvu preporuku za Samobor? Najsretnija bih bila s nekim iz Doma zdravlja pa da sam odmah blizu Lucijine pedijatrice.
Iz raznih razloga više ne želim biti kod svoje liječnice, ima li tko kakvu preporuku za Samobor? Najsretnija bih bila s nekim iz Doma zdravlja pa da sam odmah blizu Lucijine pedijatrice.
Dr. Muslić, samo on ima jako puno pacijenata pa se duže čeka na red.
Kakav je on?
Stručan, ugodan, sve objasni, ali zbog toga i ima puno pacijenata. Moja cijela obitelj je kod njega i svi smo prezadovoljni, a u obitelji ima i kroničnih bolesnika koji su često kod njega.
u slučaju da mi ne uspije jer ima puno pacijenata.... još tko?
ja sam u bregani kod supruge od muslića, doktorice bezjak-muslić. kod nje idemo svi, i ja, i moja sestra, i moji starci, i moja kćer i svi smo jako jako zadovoljni.
ali ako je ona ta s kojom ti nisi zadovoljna, onda ti ovo nije pomoglo LOL
Nije, iako sam o njoj samo od jedne osobe (i evo sad tebe) čula pozitivne komentare, pa sam ju bila prekrižila. Dobra, znači? Morat ću razmisliti.... Hvala![]()
eto, ja sam svoju sedmogodišnjakinju kod nje prebacila, a ozbiljno razmišljam da prebacim i mlađu kćer.
E to je već preporuka s težinom![]()
Uff...ne znam...Ja o toj Bezjak nisam bas nista lijepo cula...a pogotovo u odnosu s djecom...
Ja bi ti preporucila svoju al nije u domu zdravlja pa... Al evo; dr. Prpic, ordinacija joj je u Livadicevoj, preko puta hotela Lavica. i smo kompletno svi kod nje, i moja strana i muzeva strana obitelji.
čuj, ona nije cici mici nježna sam tepam i poklanjam kikiće
ali meni to nije važno, meni je važno da je stručna, da ju mogu svašta pitati i dobiti odgovore, da nas ne šopa antibioticima, da imaju efikasnu ordinaciju u smislu brzine dobivanja uputnica, ispričnica i sličnog. i da mogu nazvat telefonom.
s tim da je zari kod nje jako lijepo i zadovoljna je s njom.
meni je ovo i dalje aktualno. naime, pronašla sam novu liječnicu koja je jedna od onih koji ne daju bolovanje ako se ne raspadaš, a i tad ti je dosta jedan dan![]()
postoji li liječnik u samoboru koji nije radikalna škrtica kad čovjek treba na bolovanje?
ja i dalje ostajem pri svojoj. čak se i MM kod nje prebacio, a više od 20 godina nije mijenjao liječnika
Dok sam živjela u tim krajevima, bila sam kod dr Sablić, i bila mi je super. Moji su ostali kod nje, i dalje su zadovoljni.![]()
Da ne otvaram novu temu krpam se na ovu - stomatolog preko HZZO-a u Samoboru. Sadašnji kao radi preko HZZO-a, a ne mogu na popravak zuba bez 300 kn u torbi. Već sam luda. Oni nemaju plombe koje pokriva zdravstveno u cijelosti pa se moraju nadoplatiti. Sve što sam do sada napravila sam platila, pa ima li išta što to zdravstveno pokriva???? Radi se o običnom popravku zuba, vađenju jednog umnjaka i jučer zatvaranje otvorenog zubnog vrata (150 kn).
Zna li netko kakva je dr đurđica slukan specijalist dječje preventivne stomatologije i da li prima i odrasle ili samo djecu?
Posljednje uređivanje od slavonka2 : 07.10.2011. at 11:10
U Bregani u Domu zdravlja radi odlična zubarka al ubi me ne znam kako se preziva. Znam da se zove Saša i svi ju jako hvale. Ja se upravo spremam kod nje a i Svena ću vodit tamo na prvi pregled.
dr. Maričić Sanja - ima soc. ordinaciju u dz u samoboru, a privatnu u zgb
bila u zgb privatno, zadovoljna sam
koliko mi je poznato hzzo malo toga pokriva, pa je plaćanje kod svih više-manje isto
kod slukanice sam bila ko školarka, ali nemam pojma kakva je
zapravo još uvijek imam plombe koje je ona radila, pa je valjda dobra kad toliko traju![]()
Posljednje uređivanje od Stijena : 07.10.2011. at 12:04
Kolko ja znam privatnici svi više manje imaju isto. Ja sam kod Ružić Helen i isto popravci idu preko socijalnog ali plombe se nadoplačuju ili ako hočeš nešto bolje plačaju. A za ove u domu zdravlja neznam.
Mali mi je kurio pa me nema na forumu. Da li kod te Ružićke dobiješ račun za to što si platio ili nadoplatio? I kako je kod ostalih kod kojih se preko HZZO-a nadoplaćuje - dobiva li se za to račun ili ne? Kod moje ne postoji nikakav cjenik po kojem bi ja vidjela koliko što košta, niti ikada dobijem račun. Pa se to svede na ono - 100 kn, a da imali ste popravak četvorke, onda je to 150 kn. Bez potvrde, računa i sl.
Tnx mayato ali treba mi u samoboru