Ne zna, jadan, da se bacaju.
Nema telefona..a Golem je kralj izvrtanja. Od samih početaka..ja sam neke izjave znala gledati na repeat jer nisam mogla vjerovati vlastitim ušima da je moguće da to priča..ali ima prednost u tome da malo ljudi dobro barata tematikom..
"Nitko ne daje pravo državi da nešto regulira"
Da mi se ovoliko ne gadi, bilo bi mi ga je žao
Ma kakva kvaliteta js se može provjeriti. Ona može biti dobra morfološki, ali bog dragi zna kakva je kromosomski. Oće bit telefona i komentara?
moram priznati da ste ga ipak uspjeli izbaciti iz takta - mislim Golema
A da je toliko laži uspio u kratkom vremenu izgovorit, ajme majko mila.
ali moji dragi liječnici............. gdje ste vi u ovoj priči, jel gledati i kako živite s tim?
morala sam uključiti komp
živcira me užasno što latin nije dao repliku
na 36 postupaka i na druge laži...o plitvicama o novoj tehnologija zamrzavanja js i td...
uh...
kako taj čovjek može govoriti neistine...koje ti možeš demantirati, ali nemaš priliku
I ja sam morala za komp
toliko sam ljuta,da mogu u ekran bi skočila![]()
najviše me, kao i na plitvicama i drugdje muči
što onaj tko ima obraza, a nema morala niti ima problema sa savjesti što govori laži može to činiti nekažnjeno, bez sankcija (još ako je elokventan ko golem) i nema mogućnosti da svi ostali koji uznose samo istinu i kažu tu istinu
Od Golema se to i očekivalo, on je valjda jedini na kojega se milinović može osloniti u ovoj stvari, ostali ionako pojma nemaju.
obitelj Klinec, Koprić i Batarelo...veliko vam hvala
da, kato, sad ćeš ti
bit ćeš super
i daria je bila super![]()
joj kate ovo ste vi!!! kako je domagoj narastao!!
šniki!!! meli!!
rasplakale ste me curice moje![]()
Hvala svima koji su sudjelovali, bili ste odlični..
kato gledaj se, divni ste svo troje. i sve druge cure.
A ovi s druge strane su stvarno za nevjerovati. I MM koji ne zna puno o potpomognutoj oplodnji čudi se izjavama ovog s bradom.
Teško da će ova vlast išta promijeniti iako znaju da ne valja.
Ah, da, naravno, nas Zakon je tako dobar da ga i drugi zele prepisati... Tvrdi Golem.
snake eyes opet lupeta...jel baš moralo završiti njime?
joj super ste slatki bili
hvala vam svima koji ste sudjelovali u ovim prilozima
šteta što nisu pustili gledateljstvo na telefone jer bi baš pitala Golema kako bi riješio moju situaciju kad od 19 punktiranih js i svih oplođenih dobijem 1 embrij
po njihovom bi moja agonija trajala 6 mjeseci i na kraju ne bih dobila niti jedan embrij
fuj Golem
fuj Milinović
Neka ga molim vas netko utisa!
koja manipulacija
završio je opet se nabacivanjem s uzrocima neplodnosti
strašno
Posljednje uređivanje od BHany : 16.11.2010. at 08:06
cure svaka čast!!!!!!!!! ljiga na kraju je imala malo previše lufta. Ne kužim Latina.........
Prepotentni ...
Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 16.11.2010. at 14:34 Razlog: nedopuštene riječi
Drage moje, pomirite se s tim da nećete imati potomstvo. I Golum suosjeća s vama. Žalim slučaj.
I razmislite si malo o uzrocima svoje neplodnosti.
Ne znam jel bih plakala ili nešto razbila
Beskrajno hvala svima koji su zastupali naše bolne i napaćene duše i isto takva tijela.![]()
Prilozi su fenonemalni i dirljivi, hvala svima!
21 trudnoća iz odmrznutih?
Ovim putem zahvaljujem golemu što mi je poručio da možda neću nikad biti roditelj, a zadnju rečenicu nisam dobro čula? Nešto da treba smanjiti neplodnost???? tlatincica, znači dobro sam čula, nevjerojatno!!!!!!!
Posljednje uređivanje od mare41 : 15.11.2010. at 22:04
Rasplakala sam se više puta tijekom emisije. Ovog Golema treba poslati na psihološko savjetovanje, naime toliko laže da ga ne bi prošao.
Gdje li je samo uzeo statističke podatke? Kako je poskočio kad je Opačićka rekla da podržava parove koji odu po svoju sreću u inozemstvo, pa naravno da ćemo sve probati,
a i lova bu došla za to, pa makar još jedan kredit!
Svim parovima veliko hvala na nastupu u medijima, hvala jer smo se našli u vašim pričama.
Super ste bile cure....ali ja sam ipak nakon svega tužna jer osjećam se obilježeno i ostavljeno od strane države i crkve!!!
cure bile ste odlične, šniki, daria, kata- a dječica su
Tihana, Ivana i Katarina- svaka čast, super ste govorile, odlične završne riječi
I naravno, Gabi i Ljufi i par iz Splita![]()
voljela bih da mi netko kaže (kao betin muž) kakva je percepcija ljudi koji ne barataju ovim pojmovima kao mi
je li prosječan gledatelj koja nema nikakvog znanja o temi povjerovali golemovim lažima?
I da, točno sam znala da će opet spomenuti uzroke neplodnosti, ja bi mu skočila za vrat mislim