Svaka čast i ekipi iz priloga i ekipi u studiju, bile ste mi sve sjajne, i muške polovice isto tako. Pitanja i komentari Ivarice i Tihane su mi bili super, totalno su rasturili Golemovu završnu riječ - uvalili su dva nova centra u usporedne statistike, ništa se ne mijenja makar su stručnjaci tražili izmjenu zakona za najteže pacijente, poanta s Golemovim čuđenjem sad, prije 6 mjeseci i prije godinu dana, onda onaj uvodni komentar s Ženevskom zakletvom i Milinovićevim govorenjem neistina, pa sociologinjin komentar o Golemovoj demagogiji, nakon toga svega je Golem potpuno izgubio kredibilitet. Koji lik...
Pa ono sa zamrzavanjem, odmrzavanjem i ponovnim zamrzavanjem embrija

, Kniewald s mahanjem glavom, sa svojim komentarom o neorganiziranosti i objašnjenjem da se stanice oštećuju zamrzavanjem, a kamoli ponovnim zamrzavanjem.
Fora mi je bio i odgovor na Milinovićev ispravak za prethodnu emisiju, koji je isto pokazao od kakvih sve muljanja ne preza. Dodatan veliki minus g. ministru.
Prekrasni prilozi...
Super, super! Bravo! I nadam se da će vas sve više izlaziti, da se vidi kakvu vam strašnu nepravdu rade.