-
Gimnastika za dječake, gdje?
Vidjela sam dosta naslova za ritmičku gimnastiku, no nisam našla niti jedan za (sportsku) gimnastiku gdje bih upisala svog trogodišnjaka, pa ako imate neke informacije o klubovima, pogotovo u istočnom dijelu grada, bila bih vam jako zahvalna.
Hvala
-
Gimnastički klub "Novi Zagreb" ima školu gimnastike za djecu (i dječake i djevojčice), koliko znam, primaju od 3. godine nadalje.
Samo, to nije u istočnom dijelu grada, treninzi su na Kineziološkom fakultetu.
-
Imaš Hrvatski sokol kod HNK.
-
Hrvatski sokol kod HNK imaju subotom popodne gimnastiku za male, čisto rekreativno.
Gimnastički klub Leda, negdje na velesajmu isto primaju male, termini su im 2 x tjedno oko 18.30.
I ovaj u Novom zagrebu na Kineziološkom faksu.
Mi smo jesenas sa djevojčicom isprobali sve, i onaj u MIOC-u, ali su nam uglavnom bili kasno i/ili
daleko, a i nisu imali opciju 1x tjedno što je meni za tu dob (3-4) godine jedino prihvatljivo.
Zato idemo na sport u vrtiću pa ćemo dalje vidjeti
-
Nekoliko gimnastičkih klubova koje sam našla i ovaj GK Leda, oni su klubovi za ritmičku gimnastiku - za djevojčice, a ja trebam gimnastiku za dječaka, i još k tome u istočnom dijelu grada. Živim van Zagreba i imam tri dana jahanja do Sokola i Kineziološkog. Mislim da sam se dala u nemoguću misiju....
Dajte, ako znate nešto, molim vas info.
.... tnx....
-
Što rade trogodišnjaci na gimnastici za dječake? Kako to izgleda?
-
Evo linka na Sokol:
http://www.sokolzagreb.hr/program.html
S manjom djecom (gimnastički vrtić i niži razredi oš) radi se zagrijavanje, upoznavanje sprava primjerenih korištenju u ovoj dobi, vježbe istezanja i razgibavanja, razne igre s pravilima (lovice na određeni način), vježbe spretnosti (voze "tačke", vise na rukama s vratila i slično). Moji su išli od predškolske dobi do drugog razreda, pa smo ih poslije prebacili na atletiku u njihovoj školi (nije nam centar baš blizu) kad su porasle obaveze u školi. Bili su zadovoljni i u toj dobi bilo im je zanimljivo. Treninzi 2xtjedno (za mlađe predškolce ima i 1xtjedno, subotom).
Dodatak: ne mogu se baš svega sjetiti, ali još su hodali po niskoj gredi, prevrtali se po strunjačama i drugo. Imali su i otvoreni sat povremeno, kad su roditelji mogli doći gledati što oni rade.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 12.11.2010. at 08:59
-
Anka, mislim da na žalost za dječake nemaš ništa bliže od Sokola
-
Imaš na velesajmu Inovu, znam da je vode dobri treneri jer su provjereno vrsni gimnastičari.
-
Danas sam na oglasnoj ploči u firmi vidjela obavijest o školi gimnastike za predškolarce i školarce, u Dubravi, DSR "TRIM GYM" u Koledinečkoj. Ne znam smijem li objaviti broj pa ću poslati na pp tko želi...
-
Keti ide u GK Novi Zagreb (već drugu godinu), i prezadovoljna je.
I mi s njom.
-
Ima li štogod od gimnastike u zapadnom dijelu grada (osim na DIF-u)?
-
U ponedjeljak 24.9. u 18 h sokolu velika dvorana http://www.sokolzagreb.hr/index.html bit će "testiranje" za gimnastiku za sve starije od 18mjeseci ponuda važi za sve čak i cure ali taj dio nisam našla ( možda kasnije i najdem). Treba doć cca 10-15 min ranije, ponijeti čistei cijele čarape ili nešto tako da se djete osječa boso, hlačice ili tajce, majcu.
za inf. možete nazvati i trenere:
Kristijan 0959078535
Marko 091 5889 118
Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.09.2012. at 19:00
-
Dižem!
Ide li itko u gimnastički klub Tresnjevka?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma