Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: vraćanje na dopust za njegu djeteta

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno vraćanje na dopust za njegu djeteta

cure, treba mi pomoć.
    imam dijete rođeno s rascjepom usne i nepca. po zakonu mislim da imam pravo biti s njim doma do njegove 8 godine.
    nakon njegovih godinu dana i dvije operacije dobila sam produljenje porodiljnog na godinu dana s tim da sam ga mogla produljiti i dalje, ali ja sam se vratila na posao i zatvorila ga. sada nam se bliži treća operacija i ja razmišljam da bi se opet vratila na njegu jer mi dijete mora biti minimalno mjesec dana doma, a i poslije toga neće biti sposoban za vrtić i kolektiv.
    sada uopće ne znam kako se ponovno pokreće taj postupak. kome se javljam, s kojim papirima, koje potvrde moram donjeti?
    ako netko zna, molila bih za informaciju.
    hvala

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Pa valjda na HZZO. Najbolje da nazoveš njihov besplatni 0800 7979 pa pitaš. Ali mislim da bi postupak tebao biti isti kao i kod prvog pokretanja (papir više-manje).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

na njezi imaš sve stvari koje ti trebaju za ponovni postupak, pa tam pronađi, javljaš se u svoj područni Hzzo. Napomeni svakako da dete mora na operaciju, i to podnesi ne danas već jučer, jer možda buš čekala do 2 mjeseca, i svakako probaj da ti je operacija bar 2-3 tjedna nakon kaj dobiješ njegu. Sretno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •