-
vraćanje na dopust za njegu djeteta
cure, treba mi pomoć.
imam dijete rođeno s rascjepom usne i nepca. po zakonu mislim da imam pravo biti s njim doma do njegove 8 godine.
nakon njegovih godinu dana i dvije operacije dobila sam produljenje porodiljnog na godinu dana s tim da sam ga mogla produljiti i dalje, ali ja sam se vratila na posao i zatvorila ga. sada nam se bliži treća operacija i ja razmišljam da bi se opet vratila na njegu jer mi dijete mora biti minimalno mjesec dana doma, a i poslije toga neće biti sposoban za vrtić i kolektiv.
sada uopće ne znam kako se ponovno pokreće taj postupak. kome se javljam, s kojim papirima, koje potvrde moram donjeti?
ako netko zna, molila bih za informaciju.
hvala
-
Pa valjda na HZZO. Najbolje da nazoveš njihov besplatni 0800 7979 pa pitaš. Ali mislim da bi postupak tebao biti isti kao i kod prvog pokretanja (papir više-manje).
-
na njezi imaš sve stvari koje ti trebaju za ponovni postupak, pa tam pronađi, javljaš se u svoj područni Hzzo. Napomeni svakako da dete mora na operaciju, i to podnesi ne danas već jučer, jer možda buš čekala do 2 mjeseca, i svakako probaj da ti je operacija bar 2-3 tjedna nakon kaj dobiješ njegu. Sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma