-
Ne znam nikoga ko se nije navukao (osim mog A.). Mislim da postoji cak i nekoliko recepata na forumu.
Inace, to se jos zove koljivo (ili slavsko zito-jer ga prave za slavu), i u receptu koji ja imam od tetkine svekrve (
) idu jednake kolicine psenice, oraha i meda, te pola kolicine grozdjica. ALI, meni je tzo onda preslatko i ne mogu pojesti zeljenu kolicinu
, pa ja to smanjim, odnosno, fakat dobro skuhanu psenicu meljem na flajsmasinu zajedno s grozdjicama. Isto ko Njojza, 2 puta na sitno, i onda dodajem mljevene orahe i med po okusu.
Stvar se moze zamrznuti u posudicama, pa onda kasnije samo vadis ko kesten pire.
Cim sam vidila naslov odmak sam se oblizala. Idem mociti psenicu (meni se ne da kuhat 16 puta, pa ja to dobro namocim).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma