Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: sto jedu vasi klinci?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

koje kombinacije
    ponekad jede griz i mandarine ili nešto slično. ali nije ni blizu zrinu...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

jede sve osim graha, gljiva, salame i pastete. grah nije zelila kod kuce nikad probati, ja je nisam silila. nazalost tete u vrticu su ju nutkale pa probaj par zlica svi jedu. od onda ni blizu grahu, malo sam razgovarala sa tetom, pa sad jede suhi kruh kad imaju grah.
    gljive ja ne dam. za salamu i pastetu kaze to nije zdravo.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

moja ne jede skoro ništa a kamoli čudne kombinacije
    kombinacije su vam super haha

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod nas je bitan nacin serviranja, mladom gospodinu, Djevica po horoskopu iliti jako pedantan, treba sve biti lijepo poslozeno na tanjuru i svega podjednako
    Uz to, ne voli bas jela od kojih bi se mogao zaprljati niti meso koje nije pohano. A ako je pohano onda to moraju biti manji komadici, one panirane pilece medaljone smrznute obozava. Ne pohano prolazi samo ako je narezano na kockice koje se ne smiju raspadati...
    Tako da tekuce jede samo juhu, neki dan za rucak zelje s grahom al on samo kruh natrga na komadice pa si umace....
    Ne voli mjesanu hranu, npr. kad na maslacu prodinstam 3 vrste povrca, to mu je premuljavo.
    Napor teski.
    Mjesecima nije jeo meso, osim tih pilecih medaljona za koje sam mu lagala da nisu meso, inace nebi pojeo, a sad jede samo meso, jabuke i mrkve i ciklu. To bi mogao cijeli dan...
    Takav je oduvijek, od pocetka dohrane... On je u jaslicama bio najmladi ali je jedini znao samostalno jesti, jer ga je frustriralo da ga drugi hrane pa on ne kontrolira koliko se zaprlja

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moja skoro ništa neće,nije nikada ni htjela hoće juhu od rajčice,špagete,hoće pohano u rijetkim trenutcima,ciklu,krompir u nijednom obliku osim ponekad pommes,hoće jabuku,mandarinu,tost sa margarinom,piko salamu u posebnim trenutcima..hehehe a ima 5 godina !!!!

amvusic

Početno

I moja je postala izbirljiva i skoro ništa ne jede... Kako da je natjeram da pojede bar nešto?!?! Jedina stvar koju želi je sok. Čak i tete u vrtiću vode borbu sa njom jer ne želi jesti
    Čak joj ponekad nedam sok (sve dok neide spavati), ali ni to ne pomaže..pokušavala sam sa kojekakvim kaznama, nema soka, nema crtića i sl. ali ne pali....tvrdoglava je i ja se mogu na glavu postaviti, ali ona nebude pojela ništa....

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    On je u jaslicama bio najmladi ali je jedini znao samostalno jesti, jer ga je frustriralo da ga drugi hrane pa on ne kontrolira koliko se zaprlja
    Moj ne jede posipane klipiće jer su prljavi. Na pizzi ne smije biti origana jer je onda prljava. Čokoladu obožava, ali čok. torta ne smije biti posipana mrvicama (čak ni čokoladnim) jer to onda najprije treba očistiti. U varivu mora biti jasno vidljivo od kojeg je povrća, a začini ne smiju biti vidljivi (npr. papar) jer onda nije čisto... I tako od samog početka dohrane. I u drugim stvarima je takav, ne daj Bože da vidi mucicu od prašine... Samo ne znam na koga je takav

edit: zapravo znam, na mog tatu...
    Posljednje uređivanje od martinaP : 05.02.2011. at 07:53

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam sretnica. Mia jede sve, nešto s većim guštom, nešto s manjim. Top su guste krem juhe (brokula, tikvica, poriluk, bundeva, rajčica, karfiol... sve!). Ako nema juhe pita kakav je to ručak. Ne kuham što ona voli nego jede što ima za ručak. Nisam htjela ponoviti grešku mojih roditelja i bake koji su kuhali samo što volim, Izbor je pao na 5 jela. Mia je imala faze. Nije htjela špinat koji je do jučer bio najdraže jelo. Teta joj je 1x tjedno davala špinat da ne zaboravi okus. Rekla sam 3 žlice, ali mora. Danas joj je opet špinat jedno od dražih jela. Ja cijeli život nisam ništa jela, nism voljela jesti. Sjećanja su mi: jedi, brzo, kruha putra pekmeza, ako ne pojedeš ne možeš van... Nisu postigli ništa. Bila sam tragično mršava, 18 godina 174 visine i 49 kg. Dr u studentskoj poliklinici je napisala neuhranjena. Ha, ha, ha. Mama je poludjela. Bilo ju je sram. Danas sam normalna, imam po čak i koju kilicu previše. Ja jednostavno nisam voljela jesti. A danas sam veeeeliki gurman. Poučena tim iskustvom, ja Miju ne forsam, koliko hoće, pojede. Ja sam preživjela s puuuuno manje. A bavila sam se plivanjem, ritmikom. Kostur koji pleše )

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •