Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: povraćanje u snu

Nora Fora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno povraćanje u snu

U groznom sam šoku i panici... Noćas sam našla dijete (11 i pol mj.) svu ispovraćanu. Nikad nije bila bolesna, ni taj dan mi se nije činila nešto čudna, a evo i danas fino papa i sve je ok. Sinoć smo joj, doduše, kasnije nego inače dali kašicu od mrkvice, tikvice i palente (sve eko proizvodnja i sve ok, osim što je tikvica bila prepolovljena u frižideru i činila mi se kao malo napuhnuta na tom presjeku, ali sam taj dio odrezala i ostatak koji je bio ok skuhala). Strah me pomisliti što je moglo biti da je to aspirirala... Što sad? Da spava s nama iako me strah da je ne poklopimo, jer i to nam se dešavalo ili? Njen krevetić je sad na 5 cm od našeg a ja ništa nisam čula...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Glavno da je ok sve. Ne znam, možda je neki virus, meni je stariji povračao prošli vikend sa subote na nedjelju cijelu noć - oko 4 puta i ujutro čim bi popio vode, već sam i zvala zaraznu da ne dehidrira, rekli su mi da mu dajem toplog čaja na žličicu malo po malo, i nakon 10 minuta tih žličica, sam uzeo šalicu, sve popio i sve ok....
    A mrvica počela povračat u ponedjeljak u 6 navečer, do 1 u noći nekih 6 puta, i poslije ko da niš nije bilo..
    Posljednje uređivanje od mihim : 13.11.2010. at 00:03

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da i ja sam čula da hara neki virus,povraćanje i proljevi, ali ne mora uopće biti taj slućaj, možda je klinac pretjerao u jelu pa je višak jednostavno morao izbaciti.
    Ne vjerujem da je povraćao u snu, već je jednostavno bio preumoran pa je nakon povraćanja jednostavno nastavio spavati.
    Bit će sve OK, ne brini

Nora Fora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ma da je virus, barem bi mi bilo malo lakše, jer bi znala uzrok, ali stvarno mislim da nije virus, jer je povratila samo jednom i više nikako. Pedijatrica mi je preporučila da spava s nama par večeri dok ne kupimo baby senzor i ja je poslušala, ali to je bilo koma, budila sam se svako malo i sva u šoku je tražila po krevetu jer bi svaki put ili otpuzala i zaspala pod našim nogama (izvan jastuka za dojenje kojim bih je na početku okružila da je ne zgnječimo) ili se prebacila preko jastuka i zaspala uvučena ispod mene jednom, a drugi put ispod tate. Ovo mi je stvarno prerizično.

A taj baby senzor, ne znam kako će to funkcionirati, jer to pišti čim je digneš iz kreveta, a ne ugasiš ga. Već vidim kako ćemo ga uredno zaboravljati ugasiti kad se ona usred noći oglasi i ja je uzmem k sebi na dojenje...
    Posljednje uređivanje od Nora Fora : 13.11.2010. at 11:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •