Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Rodendanski receti

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Rodendanski receti

Trebam ideje za rodendanske zalogaje, sto pravite.. kako i s cime s vasi gosti bilio oduševljeni
    Posljednje uređivanje od Ledolin@ : 12.11.2010. at 10:56

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Evo dobar topic na tu temu: kad imamo društvo.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nije losa tema, ali nije ni ono sto trazim.. trebam neke jednostavnije stvari..

Npr. ja napravim tijesto za pizzu, razvaljam ga i stavim sve sto bi stavila na pizzu, zarolam i narezem na kolutove te ispecem.. jednostavno je i ukusno kad dodu gosti, a nije klasicna pizza. Isto tako moze ici lisnato tijesto, a mogu se i zamrznuti pa imati u rezervi kad zatreba.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja radim tople sendvice ( smjesa sunka, sir, zacini, na tostu, zapeceno) ili kiflice sa sirom i sunkom. Ponekad i hladnu salatu od tjestenine i piletine. Ili hrenovke u lisnatom tjestu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja radim tortu od čokolade i naranče, bez file. Evo, pisala sam i recept ovdje svojevremeno: http://forum.roda.hr/threads/38733-J...light=jozefina

Od ostalih stvari, radim klipiće od dizanog tijesta (zamijesim si dan ranije i frk u frižider prek noći) koji mogu biti slani, slatki i svakakvi.

Moji obožavaju dvije varijante: slane s parmezanom i slatke s ribanom čokoladom (to posipam unutra). Odličan recept za klipiće s videom svojevremeno je dala Amalthea. Možda netko uspije naći link...

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Super su oni mini bureki sa foruma nemem pojma za link , onda svakakve kiflice, pa lisnato u svim kombinacijama, salate, meksička, grah, francuska, piletina i surimi,...
    Pa razne slane rolade sa nadjevom od sira, štrukle, i štrudle sa svim i svačim,..
    A od slatkoga, fritule, čokoladne kockice , čupavci, šubarice, cheescake...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sta sve stavis u salatu od tjestenine i piletine?

Ja sam cesto radila sa tunom i tijestom, a unutra po zelji idu kiseli krastvaci, majoneza, kukuruz..

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Piletinu narezem na sitno, posolim i preprzim na tavici. Dodam tjestenini, stavim jedno kiselo vrhnje, majonezu, kisele ili svijeze krastavce, celer na sitno narezan i zacine. Ja najcesce napravim juhu od pilecih prsa, pa onda kuhano meso preprzim. Mozes staviti bilo koje povrce u salatu, ali moji najvise vole sa kiselim krasavcima. Bitno je da piletinu posolis dok se przi, inace je bljutava.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Super.. nisu lose ni hrenovke u lisnatom tijestu. Lisnato se nareze na trakice i omota oko hrenovke i ispece.. brzo i jednostavno.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mini bureki s foruma...baš me zanima to, da li netko zan o čemu se radi?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj buhtlić prvotno napisa Vidi poruku
    Mini bureki s foruma...baš me zanima to, da li netko zan o čemu se radi?
    Link ti je u drugom postu, recept od anchie76.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Da da burekići su zakon, ja sam si toga narolala jako puno i tutnula u škrinju kada sam bila trudna i kad su se najavili gosti samo sam vadila i pekla, samo mala napomena, puno su bolji sa domaćim sirom, a i abc nije loš samo je to skup sport.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja radim često punjeni francuz (izdubi se francuz i puni smjesom sir, šunka, kratavci, vrhnje...), stavi se u frižider na hlađenje i fino se nareže kada dođu gosti.
    Pohane palačinke, dan ranije znam ispeći palačinke, a kada je fešta onda ih punim smjesom i poham.
    Različite hladne salate (tjestenina, piletina, kukuruz, vrhnje, ili meksička salata)
    Punjena jaja
    Voćna salata sa šlagom.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

up up :D temu...

sve mi je ovo super ( i sa teme "kad imamo društvo")

ali....
    ja bi molila prijedloge za rođendansku zakusku na kojoj će biti klinčadija od 2-4 god + roditelji
    daklem, nešto što bi svima odgovaralo jer ako napravim nešto spešl za roditelje i nešto spešl za klinčadiju,
    naravno da bi klinci klopali ono šta mamek i tatek klopaju a ne ono za njihovim stolom
    osim burekića.... trebam još ideja....
    ( bez pizze i sl. nadjeva jer jedan je alergičan na paradajz a drugi na gljive)

anyone? -:trep-trep:

:D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •