Bok cure,
ja sam danas 34+3. Između 12 i 15 tjedna rudnoće imala sam u 3,4 navrata prilična krvarenja (o kojima nitko ništa na Sv. Duhu nije znao reći) a koja su me do tolko isprepadala da sam se svaki put na putu do bolnice opraštala od bebe (još posebno strahovi obzirom na prethodna dva spontana) da bi me tek u 16. tjednu doktor na Sv. Duhu, koji mi vodi trudnoću, valjda bolje pogledao i rekao da posteljica djelomičbo prekriva ušće i da je to vjerojatni razlog kravarenja al da nema razloga za brigu. Do 20. tjedna pomakla se na 1cm od ušča i od tada ništa dakle marginalna placeta. Na kontroli prije 2 tjedna je bilo isto stanje. Obzirom da sam na dosta mjesta pročitala da u slučaju vaginalnog poroda postoji rizik krvarenja (što piše i tu na rodi) pitala sam dokora dal je to indikacija za carski na što mi je on rekao da nije. Ja sam još pored svega na heparinu zbog genetske sklonosti trombofiliji koju su mi utvrdili temeljem pretraga nakon prethodna dva spontana. E sad, heparin razrijeđuje krv, pa ako se dogodi krvarenje zbog posteljice pri poroidu po meni može biti zeznuto...
još imam i poveći miom na maternici od kojeg sam imala užasne bolove u 20. tjednu i provela 10 dana u bolnici (na sreću bolovi prošli), endometrične ciste na oba jajnika i iza sebe dvije laproskopske operacije jajnika, jednu umjetnu, dva spontana...možete si onda misliti koji dragulj mi je ova trudnoća i ova beba da baš sve prepustim slučaju a nisam baš ni u cvijetu mladost više, slj. tjedan napunjavam 35