Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Centri izvrsnosti

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Centri izvrsnosti

Znate li nešto o njima?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

u mojoj firmi centar izvrsnosti predstavlja centar za edukaciju i interno usavršavanje, kao i testiranja djelatnika, ne znam da li se isti termin upotrebljava i za slične radnje u školama ili u spec. ustanovama

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

koliko me pamćenje služi to su bile one škole koje su na testiranju prije par godina, imale dobre rezultate ????

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Otvorio se natječaj za ustrojavanje centara izvrsnosti. OŠ bi trebala osmisliti i osnovati taj centar koji bi pohađala nadarena djeca čitave županije. Ima centar za matematiku u VŽ. Za druge centre ove namjene ne znam.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U VŽ županiji ima centar izvrsnosti matematike i fizike, za glazbu nisam sigurna (proljetos je rečeno da planiraju organizirati što više toga).
    Busevi subotom kupe djecu po cijeloj županiji, profesori rade s njima u školi (ne znam detalje oko satnice i programa), djeca imaju osiguran neki sendvič i sok. Mislim da to sve financira županija.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    U VŽ županiji ima centar izvrsnosti matematike i fizike, za glazbu nisam sigurna (proljetos je rečeno da planiraju organizirati što više toga).
    Busevi subotom kupe djecu po cijeloj županiji, profesori rade s njima u školi (ne znam detalje oko satnice i programa), djeca imaju osiguran neki sendvič i sok. Mislim da to sve financira županija.
    Ovo zvuči izvrsno! Konačno jedna dobra ideja.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Savršeno !

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam baš htjela pitati da li se radi o centrima izvrsnosti za učenike ili za nastavno osoblje. Daklem, za učenike... Zvuči dobro....

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ovo zvuči super!!
    Bilo bi odlično kad bi to funkcioniralo na razini države.

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Znam za Centar izvrsnosti (matematika) u Vž. Koliko znam - postižu sjajne rezultate i nadaleko je hvaljeno!

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Je, super je. VŽ županija i inače puuuuno ulaže u školstvo. Sve škole im rade u jednoj smjeni (osnovne i srednje) i dobro su opremljene, imaju i IB program... I da, postižu izvrsne rezultate na natjecanjima.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Planira se otvaranje centara za jezike i prirodne predmete, matematika bi bila u kombinaciji s informatikom. Koliko sam shvatila, varaždinski centar uglavnom priprema za natjecanja. Mislite li da je to dovoljno? Razmišljam o centru za jezike. Nekako mi je glupo da to bude samo pripremanje za natjecanja kako bi se kasnije hvalili rezultatima. Mislim da bi te nadarene mlade ljude trebalo graditi, širiti im obzore. Dati im sadržaje u kojima bi uživali, a i nešto novo naučili.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •