Već sam čitala po nekim stranicama al me interesira dali je netko od trudnica imao sličan problem.
Ne znam zašto i postoje ovakve stranice da neko samo napiše a ostali samo čitaju bez ikakva odgovora,jer ne vjerujem da od toliko žena niko ništa ne zna.
Pred ajmo reć jedno tjedan dana počeli su me svrbit samo dlanovi i samo stopalo blizu nožnih prstiju,i to samo predvečer i nekad u noći.
Vremenom je postalo intezivnije,i imam dojam da se dalje širi,sa time što nakon šta se počeškam pojave se ko neki sitni plikovi i crvenilo.
Koristim samo melem,ne mogu reć da nije od koristi al šta vrijedi kad se mažem najmanje 10 puta dnevno,za izludit mi je više.
Nogu sam si bila i raskrvarila jednom
Ginekolog me slao na pregled krvne slike,nešto je ciljao na jetra,šta ja znam,napomenuvši da je to uobičajeno kod trudnica,međutim,nalaz nije rekao ništa negativno,osim ponovio da sam anemična.
Ja se samo pitam-kako može biti dobro kad mi je svaki dan sve gore?!
Od očaja,otišla sam svojoj doktorici opće prakse,sve joj pojasnila u kratkim crtama,prvo šta me pitala bilo je-dali imate šečer?
Da budem iskrena,prvi put mi je bio povišen,drugi puta na samoj granici al su me pustili,kako se veli.
Sad je ginekolog htio da ponovim tu pretragu opet na klinici za dijabetes,al sam ga molila da ne,nije mi do takvih šetanja,još mi se sve više bliži termin,trebam rodit 19.12.
Doktorica je napomenula da trudnice zbog šećera znaju imati svrab i po cijelom tijelu,ne znam...
Poslala me uputnicom direktno u Sesvete kod dermatologa,kod koje se za prvi put naručuje,sa time da je zamolim da me hitno primi jer sam kao šta sam rekla-u visokom stupnju trudnoće.
Međutim,dotična me odpilila,i sad moram sa drugom uputnicom na Šalatu.
Dakle,ima ko da me utješi prije nego odem?![]()