-
I ja sam imala taj svrab, na dlanovima, između prstiju ruku i nogu.
U prvoj trudnoći sam dobila i crvene točkice na trenutke, a u drugoj samo svrbež.
U prvoj sam posjetila i dermatologa jer sam se jako bojala da nemam nešto pa da ne zarazim bebu,
žena mi dala elocom - tak nekak, (mislim da je to kortikosteroid, a da sam to onda znala više o ti kortikost. sigurno ga ne bi mazala!), mazala sam par dana, a li nije bilo nekih promjena pa sam prestala.
Zašto sam imala taj svrbež stvarno ne znam (nisam imala niti šećer, niti ništa drugo), ali znam da mi se je javilo ponekad i poslije trudnoće.
Samo znam da žalim što sam išla dermatologu jer mi E na par mjesta na kosi nema pigmentaciju, mislim da su tri flekića bijela i SIGURNA SAM da je to od te kreme! Uh...
Uglavnom ako nemaš šećer ili nešto, nemoj se sekirati, proči će, a valjda je to od hormona.
-
Da,OGTT sam radila,i baš taj prvi pregled,za njega sam i rekla da mi je bio povišen šećer,drugi puta sam išla na kliniku jer sam tamo poslana i pustili su me za razliku od žena koje su morale ostat na predavanju o prehrani.Osobno znam da nije samo hrana ta koja podiže šečer,isto je i sa tlakom.Ja sam se poprilično i nervirala u ovoj trudnoći tako da je i to dovoljno.Nisam niakakv komentar od nikoga shvatila kao napad ni kao uvredu,ja razumijem da se treba paziti,a isto tako znam kako doktori znaju podić halabuku oko ničega i prestrašit,pa kad tražite drugo mišljenje vidite da nije tako.Zato sam ja tako reagirala.Znam i kako me ginekolog onda naglasio kako je beba teška ne znam,skoro kilu i pol,da je to zbog šečera(onda),da brže napreduje.A kad sam to pričala ostalim trudnicama i napomenula tjedan trudnoće,sve do zadnje su se smijale i rekle da to uopće nije točno.Ne znam,samo Boga molim da ovaj svrab nestane jer me izluđuje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma