Cure molim vas vaša iskustva šta se u ranoj trudnoći može uzimati za prehladu, a da ne naškodi plodu?
Imam grlobolju i curi mi nos i htjela bi što prije uzeti neki preparat da se prehlada ne razvije u gore stanje?
Cure molim vas vaša iskustva šta se u ranoj trudnoći može uzimati za prehladu, a da ne naškodi plodu?
Imam grlobolju i curi mi nos i htjela bi što prije uzeti neki preparat da se prehlada ne razvije u gore stanje?
fiziološku za nos ili Sterimar/Aquamaris sprej
za grlo med i limun, propolis sprej (ima dječji bez alkohola)
Uzmi pastile koje ne sadržavaju kadulju, majčinu dušicu (ja sam uzimala Propolke) i sve ovo što ti je gore napisano. Ako dođe do temp., uzmeš paracetamol (puj puj, nadam se da neće).![]()
Samo pazi da snižavaš temperaturu (paracetamolom - Lupocet, Lekadol).
mene spasio Aquamaris sprej za nos/grlo + propolis ( dječji bez alkohola ), špricala se sa tim par puta dnevno.... za temperaturu paracetamol....puno voća, tekućine...
Posljednje uređivanje od ZO : 13.11.2010. at 08:33
jednom dnevno smiješ popiti onaj Lekadol plus C - ali nemoj više od jedne vrećice na dan i ne predugo
i ja sam kad bi mi stvarno nos bio koma - pred spavanje špricnula Operil, ali dječji
Posljednje uređivanje od Hady : 13.11.2010. at 09:45
hvala svima na odgovorima, osjećam se bolje, nemam tempicu pa se nadam da će biti sve OK...
drago mi je da si bolje
i dobro je što nema fibre :hug: