Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: sinusi-kronično?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

marta, drago mi je da si se rješila muke. I MM je alergičar, također na Nasonexu i Aeriusu, to mu je dobitna kombinacija.

Ipak, ovo moje je posljedica virusne (bakterijske?) upale.

Baš sam nervozna, čini mi se da se već 5 tjedana vrtim u krugu.

sirius, na Merkuru nema naručivanja pa se čeka satima. Možda sam potrefila baš u ludi dan. Ali, po ovom što pišeš, ni Rebro onda nije puno bolje.

pulinka, mislim da imaš pravo za crijevnu virozu, ona mi se dodatno nakalemila.

Ipak, mislim da je glavobolja od Nasonexa, počela je sinoć ubrzo nakon sprejanja. I ne popošta. Baš pritisak u glavi, pogotovo čeoni dio.

Inhalacije mi, nažalost, ne pomažu. Čak mi se čini i da odmažu. Fiziološka također. Kao da sve skupa zapne unutra. Ne znam koliko tome kumuju i nerazvijeni/zakržljali frontalni sinusi. Nitko mi se nije potrudio to razjasniti.

I čini mi se da je otorinac malo istrčao s "kroničnim", "alergija", jer uopće nisam često imala upalu sinusa (svega par u svih svojih 39. godina), a i ovu devijaciju je, eto, spomenuo. Alergiju sigurno nemam.

A gubitak mirisa, posljedično i okusa je stvarno grozno.

Došla sam u iskušenje da prestanem s Nasonexom (sad sam na max. dozi), ali to je jedini način (koliko isčitavam na netu, a zato mi je i propisana ta terapija) da mi se vrati osjet mirisa, jer gubitak može biti trajan pa ću ustrajati.

Sad mi se miris vraća pa nestane, baš kao da nešto blokira receptore. Nekad imam sluzi koja se počne slijevati niz grlo odmah nakon Nasonexa, možda 2 puta u ovih 10 dana i onda intenzivnije osjećam miris i okus.

Neki da sam bila presretna, u jednom trenutku su se njuh i okus potpuno vratili, sve mi je mirisalo, čak i ono što smrdi

Nastranu što sam poslije rigala zbog crijevne viroze i što su mi smetali svi mirisi
    Posljednje uređivanje od Optimist : 18.03.2017. at 14:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •