Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: sinusi-kronično?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Optimist, ja sam se inhalirala čajem od kadulje i isto sam imala osjećaj da se ništa ne događa, odnosno, da je još gore začepljeno odmah nakon inhalacije, ali to je bilo samo privremeno. Nakon par inhalacija krenule bi gadosti van. I fakat su bile gadosti, gusta zelena sluz prošarana krvlju, izgledalo je tako gumasto, ko da bi od poda odskočilo...

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Optimist, ja sam se inhalirala čajem od kadulje i isto sam imala osjećaj da se ništa ne događa, odnosno, da je još gore začepljeno odmah nakon inhalacije, ali to je bilo samo privremeno. Nakon par inhalacija krenule bi gadosti van. I fakat su bile gadosti, gusta zelena sluz prošarana krvlju, izgledalo je tako gumasto, ko da bi od poda odskočilo...
    Kupila sam onu neku posudu za inhalaciju, kulturniju od običnog lonca i ručnika , sipala unutra eterično ulje eukaliptusa, nije mi baš pomoglo, a mislim i da su mi ta ulja prejaka. Doduše, rano sam i odustala od toga.
    Moguće da bi mi inhaliranje čajem bilo korisnije, a i volim miris kadulje.
    Kad sljedeći put vidim one ljigavce što ih prodaju, sjetit ću se tebe

E, taj rhinohorn…je li svejedno koji kupim ili postoji neki koji spada među bolje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •