Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Istarska kavica

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Istarska kavica

Drage moje (i NJM),
    otvaram opet jedno druženje uz koju čakulu i kafelić pa se javite da izmjenimo nova i stara iskustva! Bilo bi lipo kad bi i muški dio fameje doša... Forši da je pršuta, sira i supe... (nisu ni oni blesavi...)
    Ja ću sad predložiti datum i misto koje moremo i mjenjati, pa pucajte kako kemu odgovara, većina pobjeđuje!
    Petak, 19.11.2010. do 17.00 na dalje caffe bar "Zen" (u to vrime nema gužve)

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni odgovara i vrime i misto, ali čisto sumnjam da će MM htjeti doći...kao neki bed mu je...ča ti ja znan tako da neću forsirati...ali ja dolazim obavezno, jer mi je prošli put bilo super!!! (iako nije bilo kolača )

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajde ajde, ne plači, smixati ćemo nešto! Btw, ni moj neće doći, ali možda ima netko tko bi došao.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ženskinje mojjjjjjjeeeee..... kafe mi opet nije suđen...em MM radi poponde pa uzme auto, a i da ga užicam auto nebih se usudila vozit...jučer sam vozila 5 km i bilo me strah da ću se skucat negdje... koncentracije nemam uopće...sve je kriv menopur....

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dobro jutro...evo pomalo se budim, uff kako mi se spi! ja ću doći ovkors, meni paše i vrime i misto, a mm dal će doći...hahaha čisto sumnjam...pa to mu je super prilika da se izmigolji negdi di njemu paše!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A nebismo možda kafe organizirali kod mene?????? uzmite u razmatranje please.....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajde, Vockice, da vidimo tko će se sve javiti, ako ima još netko sa Zapada, Jug bi mogao i doći do gore. Opcije su otvorene!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Good morning, good day! Evo i mene, malo kasno palim, ali palim, a to je važno! Kava - of course!! Ma i na zapad ako treba, nije na kraju svijeta!!
    Možda bi mogli kod vulkan na kavu ako se javi... Ona je iz istog mjesta kao i naša vockica Uf, sad će ispasti da se uvaljujem u kafanu!!
    jedva čekam!!

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ja bi da se jug uputi malo sjevernije i da se nađemo negdje na sredini puta ili bliže svima: npr. Poreč, Pazin...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

carapice od kuda si ti? meni nije problem, mogle bi malo udovoljiti curama sjevernije!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

POOOOOOOOOOOREČČČČČČČČČČČČČČČČČČ ČČ da!!!!!!!!!!!
    Ajde curke kod mene na sjever.......Ljubim vas drage moje!!!!! Petak popodne, nakon 2. uzv-a....da vam u živo ispričam sve šta je bilo.....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Štima Poreč!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

juuupiii jeee, gremo na izlet...put po Istri hehehe...kad se kreće? idemo zajedno-loks,mare,snekica?
    sutra sam na dogovoru u Ri,pa se neću javljati cijeli dan,ali računajte na mene!

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ajde super. Još da nam sumskovoce kaže gdje u Poreču, a ostali potvrde da će doći...
    Ja mogu.

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

HAAALLLOOO!!!!lijep pozdrav od mene!!!napokon bi i ja htijela prisustvovat na vašoj-našoj kavici-nisam nikad bila ali nikad nije ni kasno!!!ako ste voljne putovati do Poreča ja vas sa zadovoljstvom pozivam na najbolju bijelu kavu u Istri ha,ha,ha -dodjite pa se uvijerite da li je to istina!!!zaboravih napisat da ja imam kafić sa najboljom kavom!!!!!mare poznam i snekicu-mislim da si to ti bilas nama na kavi u puli a druge bi htjela upoznati a pogotovo vockicu ako je iz Poreča-možda se i poznamo već!!!možemo početi sa kavicom pa završiti sa supicom,ha,ha,ha-sve opcije su otvorene!!!ŠTA KAŽETE NA IDEJI????javite se!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

vulkan - može kod tebe! Ja sam baš ostala zamišljena - di bi mi to mogle mirno čakulat...a da zidovi nemaju uši...kod tebe!!! Ćeš poslat na PP svima???

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

OK dogovor je pao...šaljem svima na pp!!!!ima još koja cura da se nije javila kojoj moram javiti?

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

bebach možemo sve skupa, 1 auto. Vidim ja da će nam trebati i spavanje u Poreču kad se s bijele kave prebacimo na supu!
    vulkan ja mislim da sam skužila di je kafana, ali pošalji mi adresu na sms i ja to preko googla nađem u sekundi. Još da se možemo teleportirati...

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Da li ste dobile pp??non stop mi kaže da je neka greška!!!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dogovor je pao...put Poreča...mi susede se dogovorimo sve sms-om!
    vulkan nisam dobila pp

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

drage cure, ja bi isto mogu vam se pridružiti..javite mi!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo vulkan dobila sam pp...
    ja imam samo jednu primjedbicu na vrijeme. dal može da u 17 sati krenemo, što znači da smo u Poreču oko 17.45-18.00??? pleaseee, ako ne moram jurit ko munjena!
    ambra a di se ti nalaziš?

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

loks,ja sam napisala 17 h jer je snekica predložila i neznam kad se inače sastajete...nema problema kad čete doči samo dođite!!!

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam blizu Poreča, samo još neznam gdje je kavica????

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hej koliko Porečanki,ha,ha...šaljem pp!!!
    Citiraj Ambra prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam blizu Poreča, samo još neznam gdje je kavica????

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

super ambra...onda se vidimo tamo!
    vulkan napiši i ambri na pp objašnjenje kadi je cafe sa najboljom bilom kavom - CORNER!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

na kraju više porečanki nego puležanki...ajme ća nas je tokalo, ćemo morati stalno put pod noge mi južnjačke divojke!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hahahaha loks ma si munjena..... ja napisala da nam vulkan napiše PP kad ti promoviraš kafić to ti je od Decapeptila
    Ambra naravno da možeš!!!! Jako si, jako dobrodošla!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ajmeee oped ću dobit po repu, ajoh e meni! ma ja sam munjena i bez špunti, inače mi je teško živit po pravilima i kad god mogu izbjegavam reda rad i disciplinu, zato ovdi toliko puta profulam i načinim baš ono ća se ne smi! škužajte sviiiii, a pogotovo moderatorice koje će se uskoro javiti vjerojatno...please nemojte biti jako stroge, inače sam ko ne bi ja to namjerno!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sumskica gren ja ponovo pročitat pravila foruma kad ono pravilo 2. kaže: Strogo je zabranjeno reklamiranje proizvođača lijekova ili opreme, doktora ili klinika a radi osobne, materijalne koristi. pa sad drugo nis vidila i mislim da na kraju nisam niti tako jako zgrišila ku sam rekla ime kafića di će kavica biti, jedino ako naša draga vulkan tamo radi IVF/ICSI a da ja nisam znala pa je tako izreklamirala!!!
    ma ni ni bitno...glavno da se kafe prontiva i da ćemo se družiti!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

... možda ide tamo na inseminaciju nakon zatvaranja objekta...
    Mi možemo krenuti u 17.00, a ostale one koje ne idu s nama s autom mogu kad god žele, mi smo tamo od 18.00 (uzimam koju minutu rezerve dok se parkiramo...) Ambra i Čarapice suuuuuuuuuuuuuuuper!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    mare poznam i snekicu-mislim da si to ti bilas nama na kavi u puli
    To sam jaaaa

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma kako vam se ja radujem ženske moje!!!!!!!!!! SVIMA!!!!!
    Pokazat ću vam trbušinu probušenu ko žbrufador

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

[QUOTE=Snekica;1745314]... možda ide tamo na inseminaciju nakon zatvaranja objekta...
    QUOTE]
    ha,ha....nakon svega što sam prošla mogu ja i ICSI i FET raditi bez problema...samo moram laboratorij negdje smjestit....u mojem postupku sigurno ostajete trudne!!!!!jača strana su mi trojke....!!!!!!ajde jedva čekam da se upoznamo....

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ajme koliko će nas biti...juuuuppiiii...ma ke super! jedva čekam! vulkan ja sam isto dobila pp, mada ti se ja baš ne snalazim,ali imam moje drage suborke, pa ćemo mi to skupa naći bez problema...miris kafela će nam govoriti kamo da gremo...heehhehe!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma dajte ženske...ja ću vas čekan na glavnom parkingu i dovest do odredišta...ni problem...

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

THANX, pusu vam šaljem!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pa daaa sumskica će nas strpati u svoj bus i dovesti do kafea! kad zamislim ovu sliku (sumskica pelje a mi iza sve u busu, ko zatvorenice kad ih pelju na društveno koristan rad, sve obilježene, žigosane na ramenu, može čak i iste opravice, opake, pune borše šprica) ja umrem, al baš umrem od smijeha...smijem se sama sa sobom...ajmeee a brijem da dobro podnosim bockanje...nemojte mi ovo zamjerit...

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

loks ma nije ti ništa, neee... sve će bit u redu! spaljena si ti i bez tog bockanja!
    ahahah...a ovaj bus je zakon...hahahah samo što je naš šole žigosan na trbuhu!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma strpat ću vas sve u narančaste tute s prednjim kopčanjem - za bockanje...i pomalon s kafelo...da nam žbrufador ne promoči
    Loks....to je sve od bockanja, ja sam isto pukla ko kokica...da MM nezna za to bockanje pomisilio bi da sam postala rastafarijanka i da skrivam Maricu od njega

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme, kako ste lude! Ma skin ja sutra po svitu gren??? Ajoh je meni s vamin!!!
    Kolačić se hladi... ako ne nestane do sutra...
    Posljednje uređivanje od Snekica : 18.11.2010. at 18:23

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hej cure....ja sam mislila to su sve ozbiljne cure,malo čemo popričat,popit kavu i to je to.....šta me to čeka sutra s vama.....vi ste munjene sto na sat!!!!!a valjda od svih ovih žbrufadura!!!!šta onda neka bude za 18h otprilike....ja ču na zgradu vrči zastavu-ŽBRUFADURKE-pa nećete pogriješiti!!!!vidimo se....

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vulkan nemoj se sad izmotavat...mislila da smo ozbiljne i tako to, znam ja ko je prvi supu predložio. na sam spomen dotične gospođe bukalete poludile smo sve!
    dogovor je pao, u 17.15 krećemo. Snekica je naš šole! Tri put hura za šoleta...hura, hura, hura!!! porečanke vidimo se oko 18.15 (nadam se da nas šole neće peljat ko krumpire) i može početi!!!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    ... možda ide tamo na inseminaciju nakon zatvaranja objekta...
    Ma ja riknem od smijeha s vama!!! Ovaj mi nije više dovoljan!!! Morati će staviti nekog koji se valja po podu i previja se ko lud kako ste mi smiješne!!
    A sumskovoce i zbrufador!!! A bus! Ma ja riknem s vama!
    Uglavnom ja sam u 17:17 spremna i za svaki slučaj stavljam zbrufador na glavu umjesto kacige jer kad nas snekica krene voziti u onom njenom tenku, ja moram biti spremna za sve situacije! Možda se stavim u maskirno da budem u kompletu, a i ako padne koja supica lakše ću se valjati po kafani, bar neću rifle isprljati!
    Ju hu!! Jedva čekam!! Kako je rekla loks
    može početi!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tenk ide za Liku, pa smo osuđene na moj mali autin! Stvarno ste opičene!!!
    Ako nekome treba kaciga imam ih ja viška...
    Posljednje uređivanje od Snekica : 19.11.2010. at 11:11

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

snekica se vero pak jako naljutila pa muža šalje u lov na Međeda kapitalca ...ahhh to zamrzavanje...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

snekice reci mužu da pazi da nebi slučajno naciljao našeg minist... ups medvjeda!!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

hahaha...koje ste vi legende...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    snekice reci mužu da pazi da nebi slučajno naciljao našeg minist... ups medvjeda!!
    Neki bi bili (pretpostavljam rodbina), a mi bi bili . Dobro da je bar neki u fameji normalan (od nas dva, čik pogodi ki je)...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma ke lipo...do 6 uspijem i večeru za muža skuhat.....
    Uglavnom, na kafelu neće bit ni ozbiljnih, ni normalnih...to je jedino sigurno... Neka kafenisanje počne

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •