Citiraj Ancica prvotno napisa
A da li postoji mogucnost skolovanja kod kuce, odnosno da ih ti skolujes kod kuce, a da na kraju godine polazu ispite? Barem dok se ne preselite u Osijek i po mogucnosti upisete u skolu i razred gdje ce tvoja djeca cvjetati.

Ja bas nisam neki pobornik skolovanja kod kuce medutim ponekad je to potrebno ako sistem ne funkcionira za dijete.

Neznam kako to funkcionira u BiH.
Nadam se da je Vaš komentar o "školovanju kod kuće " bio dobronamjeran, jer ako ste ranije živjeli u bivšoj SFRJ, a danas živite u jednoj država nastalih njenim raspadom, tada bi Vam trebalo biti poznato da taj vid školovanja nikada nije postojao na ovim prostorima. Za mene i moju djecu nije nužno da "CVJETAJU", NEGO DA NISU TRAUMATIZIRANI.
Na koncu, ako baš hoćete, oni se i školuju kod kuće, jer u školi im se samo ispredaje, a onda kod kuće trebaju savladati gradivo. Jasno mi je da to tako i treba u starijim razredima, ali sam uvjerena da većina prvašića još i nema pojma o pojmu "UČITI". Oni trebaju savladati tehniku usvajanja gradiva "VJEŽBOM", a ne tutorskim trpanjem gradiva u glavu.
Kad bi postojalo ŠKOLOVANJE KOD KUĆE tada bi valjda i roditelji trebali biti adekvatno obrazovani, ili ste mislili da roditelji otvore poduzeće (privatnu školu) zaposle par učitelja, nabave nastavna pomagla i tako omoguće školovanje za djecu koja će cvjetati.