-
e fala cure
dakle, prvih tjedan dana sam dojila samo lezecki jer od savova nije bilo sanse za sjedenje
zvala sam LLL i zena mi je takodjer preporucila da se vratim na dojenje pa sam to danas i napravila. nakon sto me ispraznio urlao je i dalje od gladi pa smo ga dohranili umjetnim mlijekom
jel ima neko ideju da li moze doci do problema ako kombiniramo moje i umjetno mlijeko? sad smo navece imali kombinaciju dojenja, pa dodavanja umjetnog mlijeka jer je tulio kako mu nije bilo dosta, a ja sam se jos do kraja izdojila da ispraznim kanale koliko god je moguce
za sad kombinacija bocice i dojenja nije problem
vidim da sam preskocila spomenuti da imam divljacke glavobolje, imam grude i imam visoku temperaturu (zbog toga sam i dobila antibiotike)
sad sam u stanju sjediti pa kombiniram dojenje u sjedecem polozaju i okrecem malog na sve strane, pokusavam ja masirati kvrge kad do njih mogu doci jer je mali prilicno aktivan
a izranjavao me i kad tako da ima bradavicu u ustima i pocne mahati glavom ljevo desno, ili radi krugove i cvrsto drzi bradavicu u ustima. kako sam od prvog stavljanja na bradavicu imala nadzor mali je naucio sve pospremiti u usta, pa sve skupa cupa kad mase glavom.
bradavice mazem lanolinom, ali nikako da zaraste
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma