pa dojim svaki put kad trazi, a kao trebala bih ga stavljat na prsa svaka 2 sata ako prije ne trazi i sam. jedino po noci moze veca pauza.

a dojenje nekad traje sat vremena, nekad duze. pokusavam u svakom obroku ici na obadvije dojke ali nekad precvrsto zaspi

on inace malo sisa, malo zadrijema, ako je bas gladan onda je cirkus sa pravilnim prihvatom bradavice jer trese glavom, ispusta bradavicu pa je prima kak stigne. (tu nam je zena iz laktacije preporucila da mu damo malo adaptiranog da smiri prvu glad jer onda nakon toga normalnije sisa). takodjer mi je rekla da na zalost nije svaki put greska u mami i da nekad i klinci rade probleme sto je rijec u ovom slucaju

sinoc je malo kakao ali je stolica bila prilicno tvrda (u usporedbi sa mekanom stolicom koju je imao do sad)

ja se zapravo bojim da mu mozda ne odgovara to kombiniranje mojeg i adaptiranog mlijeka

i da, umjesto izdajanja nakon obroka zena iz laktacije mi je preporucila da se masiram pod tusem

najveselije mi je sto mi svaki izvor nudi drugo rjesenje i daje drugu ideju sto i kako a ja sama nisam pametna sto da radim

kupili smo vagu jer nam je juce receno da bi se beba 2 tjedna nakon poroda trebala vratiti na porodjajnu tezinu. mali je tu negdje (danas je imao 4190 gr a rodjen je sa 4300, a sutra mu je 2 tjedna)