mene muci jedna druga stvar; ja sam u nasem jedinom IVFu dobila 9js (nisu rekli koliko zrelih), oplođene 3 (bili smo prije nesto vise od godinu dana, razdoblje prilagodbe na novi zakon). U svom tom malom kaosu nisam dobila informacije sto je bilo s mojih preostalih 6js (navodno bacene jer tada jos nisu imali metode smrzavanja - price iz cekaone, nazalost nisam pitala). Sto se tice blastocista, zvala ja 4 dana da vidim kako izgledaju, kaze biologinja super su sve tri, vidimo se sutra. Mi dosli na transfer, sva sretna, opet malo kaoticno stanje u glavi, postavila 1000 pitanja, ali kljucno sam zaboravila; vracene su mi 2 blastice jer je to bio optimum s obzirom na moje zdravstveno stanje, a sto sa trecom? Dan prije je bila super, a taj peti dan tako tako.....hmmmmm.....oni su odabrali ove dvije. S obzirom da nema smrzavanja embrija oni su onda valjda ovu trecu bacili.....nije li to ono najgore? da je bila smrznuta, tko zna, mozda bi jednom postala beba, a ovako je jednostavno bacena

. Smrzavanje embrija ih brine - pa vecina nas se vraca u nove postupke. Po meni je i ta treca blastica nosila potencijalni zivot