Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: BeSafe pojas za trudnice u autu

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno BeSafe pojas za trudnice u autu

Zanima me dali koristite sigurnosni pojas BeSafe za trudnice koji drži pojas automobila ispod trbuha i prenosi pritisak s trbuha na kukove?
    Pošto dosta vremena provodim u autu zanimaju me vaša iskustva.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

i mene zanima, ima li ga uopće kod nas za kupiti?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

na vrhu stranice je banner pa kontaktirajte kontakte http://www.besafe.com.hr/index.php/h...aj/gdje-kupiti

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja ga imam, zadovoljna sam. pojas bude malo niže i nekako mrvicu odmaknut od trbuha.

jedino je bed ako nosiš stalno suknje, jer je kopča kroz koju provučeš remen između nogu. znači ili hlače ili suknju moraš skroz dignuti.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure hvala na odgovoru. Mene zanimalo isplati li se taj pojas kupovat, dali je zaista potreban.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A bez tog pojasa, kako sbi se trudnice trebale vezati? S obzirom da je podmakla trudnoća...ja se smrznem kad stavim traku bebi preko glave

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa Vidi poruku
    A bez tog pojasa, kako sbi se trudnice trebale vezati? S obzirom da je podmakla trudnoća...ja se smrznem kad stavim traku bebi preko glave
    Ja sam tek na pola trudnoce, a vec mi to smeta jako...MM radi s autima, posebno slupanima pa mi je predložio da zakopcam pojas "na prazno", sjednem na mjesto i prebacima samo onaj gornji dio, pojas se zakoci pri sudaru ravnopravno cijeli, ovaj donji dio sluzi za stegnut zdjelicu...e sad nemoj me uzet zdravo za gotovo,mozda je ideja bezveze i opasna, mozda ce ti iskusnije rec sta pametnije..

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Točno sam i ja to mislila, nije da mi smeta, nego mi je beba baš dolje-sjela bih na zadnje sjedalo i prebacila smao gornji dio...ali se ne usuđujem bez neke stručnije potvrde

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ma ja isto mozgam zadnje vrijeme o tome, da li se vezati ili ne, sto moze biti gore??hm... jel ima negdje da strucnjaci pisu o tome? ova ideja da se samo gornji dio zakopcam mi se cini super. koliko kosta besafe pojaas? nisam nasla na stranicama cijene a ni kak izgleda

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marta26 prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja isto mozgam zadnje vrijeme o tome, da li se vezati ili ne, sto moze biti gore??hm... jel ima negdje da strucnjaci pisu o tome? ova ideja da se samo gornji dio zakopcam mi se cini super. koliko kosta besafe pojaas? nisam nasla na stranicama cijene a ni kak izgleda
    Ima cijene, klikni na baner pa na njihovoj stranici--piše 300kuna..

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj marta26 prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja isto mozgam zadnje vrijeme o tome, da li se vezati ili ne, sto moze biti gore??hm... jel ima negdje da strucnjaci pisu o tome?
    daleko je opasnije ne vezati se

a ove ideje sa vezanjem samo s gornjem dijelom pojasa su mi
    i ne mogu vjerovat da bi netko mogao povjerovati da je to dobar način za vezanje, a pogotovo da je siguran

sličan pojas za koji pitate imala sam u trudnoći, kupila sam ga u slo jer ga kod nas nije bilo.
    prije nego što sam ga nabavila, donji pojas sam spuštala što sam više mogla dolje, ali kako sam niska nije nikad bio savršeno namješten. pa sam sjedila na jastuku da me malo podigne da se mogu pravilno vezati.
    i mogla sam, samo što mi je uz pojas bilo jednostavnije

imate dosta tekstova npr.
    I trudnice znaju čemu služi pojas
    Trudnice, tijekom vožnje u automobilu vežite se pojasom!
    Sigurnosni pojas i trudnoća

itd...

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ovaj koji paniram kupiti košta 399 kn evo stranice http://www.besafe.com.hr/index.php/h...jas-dva-zivota

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa Vidi poruku
    primječujem da ga trudnice ne koriste, mislim ovaj dodatak za pojas. Pa nisam više bila sigurna dali je potreban. Ali kupit ću ga jer dosta provodim u autu.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    primječujem da ga trudnice ne koriste, mislim ovaj dodatak za pojas. Pa nisam više bila sigurna dali je potreban. Ali kupit ću ga jer dosta provodim u autu.
    nemam iskustva s tim pojasom (logično zar ne ) ali to što ga trudnice ne koriste nije argument da ga i ti ne koristiš ako misliš da će ti pomoći. ako pogledaš automobile oko sebe vidjet ćeš da mnogi ne koriste niti dječje autosjedalice.

ideja sa ne korištenjem bedrenog pojasa je opasna i niti jedna odgovorna osoba ne bi smjela preporučati takav način korištenja.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moram priznati da sam stekla dojam kako je kampanja za AS puno jasnija, a o ovome sve šturo...AS je jasna ko dan.
    Vežem se od prvog dana trudnoće, samo sad pri kraju me kopka jer ovo što piše...u biti, pojas ide bebi ravno preko vrata, ne mogu ja niže spustiti taj pojas, to me muči. Vežem se, ali nisam zadovoljna sigurnošću (voljela bih negdje vidjeti snimke, testove, kao za AS) ...srećom, ne putujem često.
    Posljednje uređivanje od linolina : 23.04.2010. at 21:29

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

odusevljena sam njime! voznja je puuno ugodnija, a o sigurnosti se nema sto reci- odlicno ulozen novac! imala BeSafe iz Prenatala u Zg

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •