-
Evo i mene da se upisem, moj djecak ima 27 mjeseci i ima nekih 130tak rijeci od kojih su neke samo pocetna slova npr ob za obrva pu za pusti, lijepo kaze jaje, mama tata oko a npr za auto kaze ava za vodu ovo za pokoja kaze kopo znaci neke riejci permutuje neke ne dovrsava a neka kaze po svom. Sve u svemu jako je zivahan, znaci na nogama do dvanaest jedan, nema sanse da se uspava prije a i ako uspijem onda imamo budjenje u 4 i to je to spava do 7 osam kako kad, problem je kako ganavesti da prica, zna da slaze kockice slagalice, jako je muzikalan (po pokretima) prepoznaje stvari koje vidi odlicno pamti. Jedini problem je govor, cini mi se i da nije neka pricalica, njezan je i dobar prema djeci, i obozava zivotinje. Sve u svemu sve drugo je ok, cak je u nekim mootorickim radnjamabio i prije svojih vrsnjaka, ali govor nista. Nekad pomislim da je problem sto smo nas dvoje stalno skupa i sto nema neki drugi podrazaj, jer kako sam mu pocela pustati crtice tako je poceo neke rijeci da govori, pau za pauk i slicno znaci jednostavno ako mu ja nesto kazem to rijetko ponavalja a kad cuje od drugog onda rado ponovi
Meni zna reci mama sje sisi, mama pa (mama spavaj/tj lezi) i slicno mimi je mimi jede i tako sve u svemu ne bas prepobogat govor za njegov uzrast, mimi go je mimi gore, mamam puuuuuuuuuuuu mamam pusti, ne ziiiiii znaci ne bojiti po zidu
i tako. Molim neku od vas ako ima neki savjet, jos da kazem da zivim u malom mjestu gdje nema ni pedijatra a kamoli logopeda kilometrima udaljenog, tako da ako ima neki savjet kako ja da nesto uradim i slicno dobro bi mi dosao. Unaprijed zahvalna, pozdrav.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma