-
moj sin će za 3mj napuniti 3 godine.za božić smo mu makli mobitel iz ruku jer je počeo cile rečenice na engleski govoriti.od silnih crtića.uzeo bi mob i sve bi sam sebi na youtube namistija.
e onda smo shvatili da je to veliki problem.sve razumi a neće priča,i onda krene na eng.
evo još nije mjesec dana prošlo da smo makli mob a IMAM CIJELI POPIS REČENICA,RIJEČI... 
presretni smo.svaki dan bar 3 nove riječi zapišem i rečenice ispali.samo nas šokira.
bila sam se čula sa logopedicom.rekla je da je do 3ipo god ok.ali da su ovo nove generacije djece koje na mobitelu vise stalno.pravi mali ovisnici.i bila je u pravu.moj sin je bio teški ovisnik.
čim smo makli mobitel njega sve zanima.želi crtati bojicama,masnim bojicama,vodenim,plastelinom se igrati,pečemo kolače,naučio je puhati svičice i balone(a to nije znao,i čula sam da je to bitno za govor.)...radi sve što ga prije nije zanimalo.sva koncentracija mu je odlazila na mobitel.
sinoć je babi reka laku noć.u dućanu kaže kupi.baba daj mi piti,tata dođi sidni vamo, opet pade,to je super,šuti,neiden,kuc kuc tko je mama,gol,koš,moje,pepa,đorđ,baumaks i jisk(vidi reklamu na letku i kaže,mi smo se šokirali),odgovara da i ne.......svašta imamo.SVE OVO U NITI MISEC DANA.
od kada komunicira snama bolji je,u dučanu nema ispada.lipo mu se kaže i on čeka dok mu teta ne naplati kinder jaje.drži nas za ruku i lipo šeta.
eto,raspisala sam se ali tako sam sritna.
MAKNITE MOBITELE OD DJECE.mi smo dokaz da smo pogriješili.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma