Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Idnom prvotno napisa Vidi poruku
    Rivendell, a koliko je on sad star? Jel se koristi gestama?
    Koristi nekoliko osnovnih, za dodji (to kad zna nekad i reci - dodi), za jos (to je isto znao prije reci), zna pa-pa, poslati pusu, prije je govorio či-či sa gestom za sjesti, ali vise ne.
    Sinoc je cak rekao ajde.
    Mene vise brine nazadovanje. Naime, on je do godinu i po znao reci nekoliko osnovnih rijeci, znao je pjevati tašun tašun, ponavljati radnje na kad si sretan, znao je brojati do pet (edan, da, ti...), znao je rec dobro jutro (dobo juto), zvati macka (af, zove se alf)... I onda je to sve stalo.
    Od tada do danas (sad ima 2 godine i 9 mjeseci) jedine nove rijeci su auto (avto), još (jo), ajde (ade), di si - eto te (di ti, teto te), ali ih jako rijetko koristi, tipa jedna rijec u dva tjedna.

Iako puno toga razumije, ali nedovoljno. Zna recimo, ruka, noga, guza, trbuh, ali ne zna gdje je uho, oko, nos...
    Ne zna recimo prepoznavati sve na slikama.

Uglavnom, vise nisam tako sigurna da ce "nadoći" vec krecemo s pretragama.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Koristi nekoliko osnovnih, za dodji (to kad zna nekad i reci - dodi), za jos (to je isto znao prije reci), zna pa-pa, poslati pusu, prije je govorio či-či sa gestom za sjesti, ali vise ne.
    Sinoc je cak rekao ajde.
    Mene vise brine nazadovanje. Naime, on je do godinu i po znao reci nekoliko osnovnih rijeci, znao je pjevati tašun tašun, ponavljati radnje na kad si sretan, znao je brojati do pet (edan, da, ti...), znao je rec dobro jutro (dobo juto), zvati macka (af, zove se alf)... I onda je to sve stalo.
    Od tada do danas (sad ima 2 godine i 9 mjeseci) jedine nove rijeci su auto (avto), još (jo), ajde (ade), di si - eto te (di ti, teto te), ali ih jako rijetko koristi, tipa jedna rijec u dva tjedna.

Iako puno toga razumije, ali nedovoljno. Zna recimo, ruka, noga, guza, trbuh, ali ne zna gdje je uho, oko, nos...
    Ne zna recimo prepoznavati sve na slikama.

Uglavnom, vise nisam tako sigurna da ce "nadoći" vec krecemo s pretragama.

jeste li vi bili kod neuropedijatra? a psihološko testiranje? obavite sve to nađite dobrog neuropedijatra, obavite eeg i magnetsku ako treba, a ne bi bilo loše napraviti ni testove na alergije. moja je preporuka i da ga ne cijepiš više, moj mali je postao drugo dijete odkako je primio sa 12 mjeseci cjepivo protiv Hep B, od tada je stao sa komunikacijom i doslovno postao autističan... prestrašno... sada se komunikacija opet vratila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •