Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

na svoj 3.rođendan je puhao sviječice i pivao sretan rođendan.svi su utihnuli a u meni bujica osjećaja....smijeh nekontroliran i plakanje.nešto neopisvo koliko sma bila sritna.
    ni moji roditelji ga ne čuju da išta priča.pa nisu mogli sebi doći kad im je nabrojao puno životinja i kako se glasaju
    (pas,maca,koka,pijetao,mago,patka,prase,pčela,vuk ,pile,majmun,-zna kako se glasaju i imenuje ih) a ostale samo imenuje...zeko,noj,paun,žirafa,lav,slon,puž,klok an,papiga,miš,...nemogu se sititi.

od crtanih gleda sinkronizirane jer neželim strane dok ne usvoji hrvatski.
    dobar nam je zvonko,vragolasti denis,einsteinčiće smo neki dan otkrili-odmah puno novih riječi.

največi problem što ga treba nahovarat da išta kaže.
    ali razumije.dok nije razumio koma sam se osićala pokraj prijatelja sa dicom jer je moj najstariji.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

isplakala sam suza i suza,krivila sebe što sam mu dozvolila da bude ovisnik o mobitelu.
    mi smo makli mob 26.12.
    dva tri dana skrivali mobitele i sve super.sada svima savjetujem da to maknu.
    sada ako ga uzme igra se...halo halo bok čao.

razumije i napravi...ajde donesi daljinski ,donesi mami mobitel,uzmi slamku,daj mi nož (tupi njegov za razrezat tost)...
    sam se tušira,oponaša peglanje,šminka se samnom , fenom suši kosu,češlja se,..

kada sam sinoč čitala ispočetka ovu temu shvatila sma da smo se pomakli onog trena kad smo makli tehniku i strano.inače nebi bilo napretka.

oprostite što sam se raspisala.ali nemam se kome hvaliti.jer dica prijatelja pričaju,druge frendice nemaju dicu...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    isplakala sam suza i suza,krivila sebe što sam mu dozvolila da bude ovisnik o mobitelu.
    mi smo makli mob 26.12.
    dva tri dana skrivali mobitele i sve super.sada svima savjetujem da to maknu.
    sada ako ga uzme igra se...halo halo bok čao.

razumije i napravi...ajde donesi daljinski ,donesi mami mobitel,uzmi slamku,daj mi nož (tupi njegov za razrezat tost)...
    sam se tušira,oponaša peglanje,šminka se samnom , fenom suši kosu,češlja se,..

kada sam sinoč čitala ispočetka ovu temu shvatila sma da smo se pomakli onog trena kad smo makli tehniku i strano.inače nebi bilo napretka.

oprostite što sam se raspisala.ali nemam se kome hvaliti.jer dica prijatelja pričaju,druge frendice nemaju dicu...

Samo ti piši! Vjerojatno si već pomogla nekima koji ovo čitaju, a imaju isti problem. Ja znam o čemu govoriš jer je kod nas televizor bio ugašen godinama do dječjeg polaska na spavanje, osim iznimnih situacija - isto kao i kod tebe, imali smo samo zajedničko gledanje crtića na hrvatskom.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.05.2014. at 08:28

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

toliko ga izljubim i mazim.dok sam bila trudna stalno sam govorila da želim veliku mazu jer sam i ja takva.i bome sam dobila.

neki dan smo imali prvi put rečenicu .... MAMA VOLIM TE.

i ujna mu je neki dan rekla volim te,poslušaj me krševan volim te,pogledao ju je i rekao volim te.zasramio se onda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •