Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
Nego zanima me sljedeće, da li je nužno ići u Suvag. naime, tamo prvi termin za logopeda imaju kraj prosinca, pa tek onda po njegovim procjenama se ide dalje. Tako da će nam trebati nekig desetak mjeseci dok sve ne prođemo, a to mi je stvarno previše jer on sad puni 3. god.

Mislila sam ga voditi na ERF na procijenu, pa tamo na sve što bude trebalo. Obzirom je već ustanovljeno da nema problem sa sluhom i da su mi već rekli da gotovo sigurno nije nikakav poremećav već samo zaostajanje u razvoju govora, čini mi se da nam je ERf dovoljan ili se varam?
Zdravoseljački i bez uvijanja - za dijagnostiku je ERF dovoljan i ok, ali oni ne rade terapiju, pa ćeš završiti kod privatnog logopeda i možeš se oprostiti s novcima.

Što misliš, zašto su takve gužve u Suvagu? Oni su najbolji, a o trošku poreznih obveznika. Zaista su najbolji. Nemam riječi kojima bih izrazila svoju zahvalnost. I isplati se čekati. Ako želiš kod privatnika, idi - ima ih jako dobrih, ali ako želiš vrhunsku terapiju na uputnicu, Suvag ti je nezaobilazan.