Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Doga prvotno napisa Vidi poruku
    @Peterlin, ovo je super! Imam curicu od 5 godina i muci se dosta s ispravnim izgovaranjem; npr. idem sa tebom, mazi po ruki... oprati - operati, pusem - puham..., itsl. Zanima me dali je princip rada isti kao gore naveden (kroz pjesmice afektiranjem i popracenim sadrzajem) i dali je istina da cisto izgovaranje nije 'normalno' za dijete od tek napunjenih 5 god... da potrazim neku strucnu pomoc - makar nije nista drasticno, ali zezne ga..?
    Sa 5 godina izgovor bi trebao biti čist, a gramatičke greške još su dozvoljene. Ja iz ovoga nisam skužila imate li problema samo sa gramatičkim greškama ili je i izgovor problem. Ako uz gramatičke greške pogrešno izgovara pojedina slova, otiđite logopedu. Ako je samo gramatika u pitanju, nije žurba.

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Sa 5 godina izgovor bi trebao biti čist, a gramatičke greške još su dozvoljene. Ja iz ovoga nisam skužila imate li problema samo sa gramatičkim greškama ili je i izgovor problem. Ako uz gramatičke greške pogrešno izgovara pojedina slova, otiđite logopedu. Ako je samo gramatika u pitanju, nije žurba.
    Cist je izgovor, jos par (doslovno par) rijeci nije skroz (brzo - zvuci kao: buzo npr.).. dakle vise je gramaticki. A majka mi je rekla da bi trebala u tim godinama pravilno izgovarati glagole i savladati tu bazicnu gramatiku, pa sam se zapitala.. Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •