Drage djevojke i žene! Drago mi je da se ova tema aktivirala

Javila sam se nedavno na sličnu temu i onda shvatila da tamo dugo nema nikoga...
Uglavnom, imam pitanje u vezi Suvaga. Imam malca koji je prošli tjedan navršio 3 god i već nekoliko mjeseci hodamo po dijagnostikama i pregledima (zapravo, neureopedijatrica nas prati od rođenja i po njoj nije bilo nikakvih problema). I sada nakon par mjeseci tek ništa ne znamo - imamo nalaze koji kažuda mu nije ništa, imamo nalaze koji spominju autizam i napalze koji su negdje na sredini...
Da ne duljim za prvi put...po meni je glavni problem mog malca loše razumijevanje. Do sada nismo uopće bili na Suvagu, već nas je put nekako drugačije vodio, ali sada mislim da je to bila baš greška, da nas nitko nije prvo uputio tamo. Ako mi možete malo nešto reći o vašim malcima koji su imali problema sa razumijevanje govora, kako je to išlo - jer u razgovoru sa svim stručnjacima nisam uopće dobila neku ohrabrujuću riječ, što da očekujemo, hoće li to biti bolje, hoće li moje dijete govoriti jednom....

Mislim, vjerujem da hoće, ali nitko od stručnjaka nije mi rekao kako to u praksi izgleda, kako napreduje...
Cure, hvala na svim postovima koje pišete, puno puno puno ste meni pomogle i ohrabrile me do sada, puse svima!!