Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Treba li beba sa točno godinu dana znati odgovoriti, bar sa kimanjem, ako ne sa nekim slogovima, kad ju pitam nešto, npr. "Idemo nanati?" Nemam dojam da me razumije što ju pitam iako pokazujem i govorim što je što. Za vodu pokazujem rukom i radim zvuk srkanja, za papanje isto pokazujem, za nananje, itd.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Treba li beba sa točno godinu dana znati odgovoriti, bar sa kimanjem, ako ne sa nekim slogovima, kad ju pitam nešto, npr. "Idemo nanati?" Nemam dojam da me razumije što ju pitam iako pokazujem i govorim što je što. Za vodu pokazujem rukom i radim zvuk srkanja, za papanje isto pokazujem, za nananje, itd.
    Uglavnom je komunikacija u toj dobi takva da mama priča, a beba pokazuje Hoću reći da ne moraš raditi zvuk srkanja, dovoljno je da kažeš : hoćeš piti? i pokažeš čašu iz koje uobičajeno pije. Beba će razumjeti. U interesu ti je da poveže riječ i stvar ili postupak, a ne čudan zvuk i riječ.
    Zar ti se stvarno čini da ne razumije? Ili se čudi zašto mama radi te kerefeke s ustima i čudne zvukove, kad ona sasvim točno zna da hoće piti
    Ja sam sa svojima uvijek pričala normalnim glasom, gotovo kao s odraslima, pričala sam i previše, a svaki od njih je počeo pričati u različito doba života.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •