-
R kaze daaaa za daj ako joj u parku objasnim da netko ne razumije njen t-t i da ako zeli nesto neka kaze molim te daj mi.
I onda se potrudi reci daaaa. Ali recimo ona za nema, ne i necu koristi lja (moja pretpostavka je da je to ostatak od bljak kojeg je jako koristila moja mama u druzenju s njom umjesto ne i nemoj). Ali ako joj kazemo - reci ne - reci ce lijepi i jasan ne. I na neka pitanja uvijek odgovara sa ne jer smo ih tako uvjezbali (npr jesi bila na marsu - ona bi rekla da pa bi mi rekli ma nisi, reci ne). Jako puno rijeci joj je do te mjere sifrirano da ih samo ja razumijem jer sam stalno s njom. Tipa kad hoce keks ili vocnu plocicu klokce jezikom. Opcenito koristi strasno puno onomatopeje, npr piti trazi tako da uzdahne (kako smo mi u sali onako kad se dobro napijes). Televizor vec dugo trazi tako da klikne jezikom i time tocno imitira zvuk njegovog paljenja. Opcenito savrseno imitira zvukove, ptice, aute, razne zivotinje i motore, sluh joj je odlican. Strasno voli pjevati i to su sad vec i prepoznatljive melodije, ali teksta niotkuda, sve lala i babaaaa.
Samo jos da dodam da u tom njenom blebetanju izlaze van svakakvi slogovi tako da ne bih rekla da ne moze nesto izgovoriti. I ako ju trazim da nesto imenuje kaze lja (tj necu) i zna se i jaaaako naljutiti ako inzistiram.
Posljednje uređivanje od bubekica : 30.06.2016. at 00:12
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma