Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Moj sin ima 2.7 godina i priča u slogovima. Uključeni smo u lgd terapiju, ali više na moje inzistiranje, logopedica je rekla da se njoj čini ok i da je to faza razvoja govora, koja, po mom mišljenju traje već pola godine i čini mi se to predugo. sve riječi on krati, osim mama, tata, baba, deda..tako slaže i rečenice, mama ja ju (mama ja bi juhu). inače je prematurus, neurorizičan i također ziheras, sa savršenom finom motorikom i nešto šlampavijom grubom (tek sad je počeo skakati, ali recimo s poda će skočiti sunožno, ali sa stepenice na pod ne - koja je uopće neka granica tog milestona?) vidim puno manju djecu koja to rade bez problema.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj nanika55 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj sin ima 2.7 godina i priča u slogovima. Uključeni smo u lgd terapiju, ali više na moje inzistiranje, logopedica je rekla da se njoj čini ok i da je to faza razvoja govora, koja, po mom mišljenju traje već pola godine i čini mi se to predugo. sve riječi on krati, osim mama, tata, baba, deda..tako slaže i rečenice, mama ja ju (mama ja bi juhu). inače je prematurus, neurorizičan i također ziheras, sa savršenom finom motorikom i nešto šlampavijom grubom (tek sad je počeo skakati, ali recimo s poda će skočiti sunožno, ali sa stepenice na pod ne - koja je uopće neka granica tog milestona?) vidim puno manju djecu koja to rade bez problema.
    Granica je široka, ali oko treće godine trebalo bi dijete sunožno skakati ako je sve ok.

Mi smo puno vježbali kroz igru. Stavljala sam već te svoje bilješke na forum, ali mogu ponoviti ako kome treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •