Pokazuje rezultate 1 do 50 od 850

Tema: Tko je kasno propričao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A ne, ne prolazi ni recitiranje ni čiča gliša. Kad neće da mu tako nešto pričamo/pjevamo neće i gotovo.

Al da, ne sviđa mu se baš držanje olovke i crtanje i bojanje. No malo po malo, svaki dan nešto radimo, igramo se, skačemo, pjevamo kad želi, ili pričamo priče, komentiramo, pa se vidi napredak. Neka samo bude pričalica, nemam ništa protiv
    Posljednje uređivanje od Vrci : 13.01.2017. at 09:16

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    A ne, ne prolazi ni recitiranje ni čiča gliša. Kad neće da mu tako nešto pričamo/pjevamo neće i gotovo.

Al da, ne sviđa mu se baš držanje olovke i crtanje i bojanje. No malo po malo, svaki dan nešto radimo, igramo se, skačemo, pjevamo kad želi, ili pričamo priče, komentiramo, pa se vidi napredak. Neka samo bude pričalica, nemam ništa protiv
    pa mislim da je tako najbolje, igrajte se onoga što ga zanima
    znam puno dječaka koji su interes za olovku pokazali tek u predškolskoj dobi, a onda skroz brzo napredovali u crtežima i grafomotorici

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    znam puno dječaka koji su interes za olovku pokazali tek u predškolskoj dobi, a onda skroz brzo napredovali u crtežima i grafomotorici
    Baš sam to htjela napisati, naš nećak je predškolac, sad se tek zainteresirao i jako mu dobro ide.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •