evo ja skroz komadanas zvala pedijatricu i savjetovala me da ne dovodim bebu ako nebude temperature jer su sva djeca bolesna i mogla bi samo još što god pokupiti.rekla je neka joj navečer ukapam malo operila za bebe da bi spriječili upalu uha,naravno u nosić.inače koristim mali trik koji nama pomaže pa možda pomogne još nekome-u posudi prokuham vodu i u njoj otopim malo balzama za prsa(dr.thaiss)od eukaliptusa ili wick babybalsama i to stavim u sobu gdje spava šta bliže njoj.kad se ohladi ponovo podgrijati i staviti.lakše se diše
držite nam fige da noć prođe bez temperature![]()

danas zvala pedijatricu i savjetovala me da ne dovodim bebu ako nebude temperature jer su sva djeca bolesna i mogla bi samo još što god pokupiti.rekla je neka joj navečer ukapam malo operila za bebe da bi spriječili upalu uha,naravno u nosić.inače koristim mali trik koji nama pomaže pa možda pomogne još nekome-u posudi prokuham vodu i u njoj otopim malo balzama za prsa(dr.thaiss)od eukaliptusa ili wick babybalsama i to stavim u sobu gdje spava šta bliže njoj.kad se ohladi ponovo podgrijati i staviti.lakše se diše
Odgovori s citatom