prije tjedan dana razbolio mi se stariji sin bilo je grozno visoka temperatura kašljanje povraćanje.njemu je sada puno bolje ali smo se razbolili suprug i ja pa me jako strah da se ne zarazi i bebač.ona ima mjesec i pol i stvarno nemam iskustva s prehladama s tako malim bebačima jer mi je mali do godine dana bio zdrav kao dren.,pa pleas savjeti za snižavanje temperature,kašalj nosić.....![]()

Reply With Quote
), no to nije ni bitno..uglavnom je P. od tad nosic zacepljen. Tj nije joj bio ni jednom skroz zacepljen (da pokucam) jer je normalno cicala,ali stalno nesto hropce i to pred jutro i ujutro najvise. Uglavnom, kao sto sam vec rekla na drugim topicima, fizioloska, moje mlijeko i vatica za ciscenje (nama je pumpica beskorisna).
danas zvala pedijatricu i savjetovala me da ne dovodim bebu ako nebude temperature jer su sva djeca bolesna i mogla bi samo još što god pokupiti.rekla je neka joj navečer ukapam malo operila za bebe da bi spriječili upalu uha,naravno u nosić.inače koristim mali trik koji nama pomaže pa možda pomogne još nekome-u posudi prokuham vodu i u njoj otopim malo balzama za prsa(dr.thaiss)od eukaliptusa ili wick babybalsama i to stavim u sobu gdje spava šta bliže njoj.kad se ohladi ponovo podgrijati i staviti.lakše se diše