prije tjedan dana razbolio mi se stariji sin bilo je grozno visoka temperatura kašljanje povraćanje.njemu je sada puno bolje ali smo se razbolili suprug i ja pa me jako strah da se ne zarazi i bebač.ona ima mjesec i pol i stvarno nemam iskustva s prehladama s tako malim bebačima jer mi je mali do godine dana bio zdrav kao dren.,pa pleas savjeti za snižavanje temperature,kašalj nosić.....![]()

Odgovori s citatom
), no to nije ni bitno..uglavnom je P. od tad nosic zacepljen. Tj nije joj bio ni jednom skroz zacepljen (da pokucam) jer je normalno cicala,ali stalno nesto hropce i to pred jutro i ujutro najvise. Uglavnom, kao sto sam vec rekla na drugim topicima, fizioloska, moje mlijeko i vatica za ciscenje (nama je pumpica beskorisna).
danas zvala pedijatricu i savjetovala me da ne dovodim bebu ako nebude temperature jer su sva djeca bolesna i mogla bi samo još što god pokupiti.rekla je neka joj navečer ukapam malo operila za bebe da bi spriječili upalu uha,naravno u nosić.inače koristim mali trik koji nama pomaže pa možda pomogne još nekome-u posudi prokuham vodu i u njoj otopim malo balzama za prsa(dr.thaiss)od eukaliptusa ili wick babybalsama i to stavim u sobu gdje spava šta bliže njoj.kad se ohladi ponovo podgrijati i staviti.lakše se diše