Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: KOja ide u ležeći??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno KOja ide u ležeći??

Imamo romer king plus i jako mi smeta što se može skroz malo spustiti!!

spava i tako, ali mislim da bi joj bilo puuuno udobnije da može bit u ležečem!

jel ima tko takvu ležeću??

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

http://smile4me.net/fan_album/fotke_fanova.html#

evo, ovdje je ta sjedalica u kojoj klinac leži!!!

desno u sredini negdje...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pardon, lijevo...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To je krivo postavljena sjedalica, ta na fotografiji na linku kojeg si stavila!

Koliko je tvoja beba stara? Pretpostavljam da ima godinu dana barem posto je u AS koja koristis AS koja se postavlja u smjeru voznje.

U smjeru voznje je sto uspravniji polozaj, to sigurniji. Pa zato neces naci AS koja se postavlja u smjeru voznje koja je vise ne go malo nagnuta. Ako ti dijete spava ovako u sjedalici kak je sad, onda joj je ocito dovoljno ugodno. Ne brini.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa Vidi poruku
    To je krivo postavljena sjedalica, ta na fotografiji na linku kojeg si stavila!

Koliko je tvoja beba stara? Pretpostavljam da ima godinu dana barem posto je u AS koja koristis AS koja se postavlja u smjeru voznje.

U smjeru voznje je sto uspravniji polozaj, to sigurniji. Pa zato neces naci AS koja se postavlja u smjeru voznje koja je vise ne go malo nagnuta. Ako ti dijete spava ovako u sjedalici kak je sad, onda joj je ocito dovoljno ugodno. Ne brini.

znači to je krivo postavljeno?? ma da?? ajde, dobro onda...

sad sam malo mirnija kad vidim da moraju biti uspravno..ma spava ona, ali sam mislila, ako postoji neka koja ide više u ležeći da joj kupimo tu jer dosta putujemo, pa da joj udobnije bude...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moje iskustvo je da MC ima malo bolje ležeći položaj od Romera, s naglaskom na malo bolje.
    Mislim da su i kod ostali AS tu male razlike.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja imam Bebe confort 9-18kg i itekako može u ležeći položaj...sam namještaš koliko i još ima iseo fix...iz iskustva savršena sjedalica...hvala curama koje su mi je preporučile
    http://www.bebeconfort.com/collectio...eos_isofix.htm

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

isto toliko ide i romer...pa nije to baš nešto ležeći...to je ful mali nagib...45 stupnjeva možda...ja bi nešto bliže 90

premabiciozno?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kudri, nemože drugačije, to je to

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nije istina probala i Ronericu....možda se na slici ne vidi dobro...ali moja mala koja inače ogromna...skoro je skroz u ležećem i to sad kad ima 18kg...sjedalica je jako duboka..a Romerica kao da je nisi ni pomaknuo...u ovu valjda upadneš jer je dublja...ja ti to govorim iz iskustva žene koja je žarko željela Romericu ali se predomislila zbog stvari koje sam gore navela...dubina, bočne obrane, i ležeći koji niti u jednoj drugoj sjedalici tako ne ide...

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam sad skužila, kaj nije istina?

Ono o ćemu sam pričala je da as grupe I nejde u ležeći položaj od 90 stupnjeva.

Nemojte se time previše zamarati, jer ako želiš sjedalicu koja je najbolje prošla na testovima, znaj da tim ležećim položajem smanjuješ tu sigurnost.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nije istina da Romero ide u ležeći kao i Bebe confort s isofixom , iz iskustva...Romero kao da je nisi pomaknuo....

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da, na slici izgleda kao kod romerice, ali okej, vjerujem ti...samo što se sjećam da smo tu bebe confort probali u tl iiskreno, nije mi se činilo da nešto previše leži...odnosno nisam primjetila razliku, a kupovali smo isti dan..neznam, valjda nisam dobro obratila pozornost...

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

bitno da ti maloj odgovara Romerica , mojoj nažalost nije odgovarala a najmanje važno je bilo to spuštanje ,mi smo BC uzeli zbog drugih stvari koje sam već navela
    - najmanje je bitno kažu to spuštanje
    mada se nama pokazalo kasnije kao "jako" bitno,
    - a to ćemo vidjeti tek sad kad pređemo u grupu II za koji dan...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •