Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: A u čemu ih perete?

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno A u čemu ih perete?

Dakle ja muku mučim kad sinčiću trebam oprat rukice, umit ga, oprati mu guzu poslije kakanja, težek je preko 11 kg (ima 13 mj.) i ruke mi otpadaju dok ga držim u kojekakvim egzibicijskim položajima iznad umivaonika, a ni njemu jadničku čini mi se nije tak baš ugodno, sva težina mu visi na mojim rukama . Gdje i kako vi perete svoje bebe? (mislim na ta brzinska pranja preko dana, navečer se pretpostavljam kupate ili tuširate kao i mi u kadi). Razmišljam da ugradimo bide u kupaonicu, nekak mi se čini da je super lako s bideom - beba stane ispred za pranje rukica ili umivanje, a za pranje guze fino je posjedneš i - uživancija! Samo treba ga kupit i lupat po kupaoni .

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Za ruke i lice kupi onaj stolcic na koji stanu, jos je mozda premali ali dorast ce brzo.
    A za guzu i ja ga stavim na umivaonik pa operem, ili ga sjednem na rub kade i isto operem.

A bide je nama dvostruki mač, jer kad je skuzio da sam moze otvoriti vodu na bideu, danima smo visili u kupaoni i igrali se vodom, dok ja nisam izgubila živce, zavrnula ventil i rekla da vode vise nema.

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Anamorci prvotno napisa Vidi poruku
    A bide je nama dvostruki mač, jer kad je skuzio da sam moze otvoriti vodu na bideu, danima smo visili u kupaoni i igrali se vodom, dok ja nisam izgubila živce, zavrnula ventil i rekla da vode vise nema.
    Jooj, ja se sjećam svoje igre s bideom, meni je to bilo super. (Moja je mama izvadila cijeli bide van iz kupaone).

I ja razmišljam o ugradnji bidea. Težak mi je na umivaoniku.
    Posljednje uređivanje od Nimrod : 15.11.2010. at 19:53 Razlog: spelling

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moja ima 2 godine i 12 kila.
    Dok je bila u peleni,namakala sam one jumbo baby vatene blaznice iz dm u vodu,i tako bi ju oprala.
    Od nedavno ide na tutu,pa ju dignem na lavabo tako da sedi na ivici a guza joj visi ispod mlaza vode.
    Posto sedi,ja je samo pridrzavam i nije mi teska.Moze isto i na ivici kade.
    Rukice peremo tako sto stoji na wc solji ,malo se sagne i pruzi ruke ispod vode.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Nimrod prvotno napisa Vidi poruku
    Jooj, ja se sjećam svoje igre s bideom, meni je to bilo super. (Moja je mama izvadila cijeli bide van iz kupaone).
    Eto vidis, kako zakidam dijete za lijepe uspomene iz djetinjstva . Ma nije problem igra s vodom, nego ono kad otvori vodu na najjace i onda pritisne dlan na mlaz i onda... mozes misliti. Tako da u bideu nema vise vode, bide sad sluzi za suho igranje, spremanje autica i sl.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mi na bideu...nikada nije sam otvorio vodu...objasnila sam mu da mama otvara vodu a on se sam pere..Imamo i njegov sapun i ručnik na bideu...To sada služi samo njemu,tako da sam izgubila mjesto za brzinsko pranje...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dok je imao pelene, prala sam ga na umivaoniku koji imamo u dječjoj dobi (ima onu tuš pipu) ili na bideu u kupaoni.

Sad dok je veči, ako imamo nekakvu brzinsko kasnovečernje pranje, bez kupanja, onda mu samo natočim lavor vode i posjednem ga u vodu. Kad je gotov, dok ga brišem ostavim ga da stoji u istom lavoru i tako operemo noge.

Za ruke i lice i dan danas imamo male "klupice" od plastike na koje stane.
    Imamo ih po cijeloj kući (20 kn/kom).

Samo za utjehu, egzibicije s bideom s vremenom prestanu, nakon 3. godine, rijetko imamo poplavu.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 16.11.2010. at 08:43

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja ga stavim na korpu za prljav ves koju prinesem umivaoniku.
    probala sam i one merdevine od dva stepenika, kucne, to je jos bolje.
    za onaj stepenik deciji je jos mali.
    on cici od srece kad tako peremo ruke i u bas uziva.
    naravno, korpu pridrzavam mojim kolenima jer bas nije stabilna a merdevine su super.

Šklopi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ispred umivaonika imamo stolčić na koji oslonim jednu nogu i na nju posjednem J-a, tako da dosegne do pipe - to je za pranje ruku i lica.
    Bide nažalost nemamo (ne stane), ali ga imaju moji roditelji pa kod njih dečki obožavaju prati ruke. Za guzu koristimo mali lavor.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bide je super

margita se sad već sama pere na bideu, sjedne gore i opere se

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Maša ima 16 mjeseci i oko 10 kg. Ruke i lice joj perem u umivaoniku ili u kuhinji u sudoperu tako što ju jednom rukom držim, a drugom perem. Nisam skužila da joj smeta, dapače, i sama želi stisnuti sapun pa trlja ručice pa se umiva... I guzu od piškenja perem u umivaoniku, posjednem ju na rub i oplahnem, a kada joj perem naprijed, naslonim ju na sebe, malo raširi nogice, koljenima se nasloni na rub i onda ju operem.
    Kada kaki perem ju u kadi.
    Najveći je problem kada je nemirna pa pokušava dohvatiti četkice za zube, šarati po ogledalu ili u kuhinji brljati po šerpama u sudoperu..., ali ništa bed.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Laura 2. godine i 12. kg. Rukice u lavandinu, popne se na malenu klupicu i tako odavno.
    Guzu u kadi, u žurbi DM-ove blaznice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •