-
-
Nataloži se kamenac na radijatorima na taj način.
Imamo neke plastične posude u koje ide uložak (nekakav debeli filc, tako nešto) pa on upije vodu i to onda isparava. Ti ovlaživači imaju puno veću površinu nego oni što idu na gornju plohu radijatora. Na kutijama piše "delta 50".
-
3 zime smo se mučil tako... ručnci i posudice... prošu zimu smo kupili ovlaživać i tek sad smo na zelenoj grani... dišemo zadovoljno
-
Mi smo se isto spasili ovlaživačem. One keramičke posudice što se objese na radijatore nam nisu imale nikakve svrhe osim što eventualno fora izgledaju. A mane nebrojene: kamenac, usmrde se nakon nekog vremena, odlična su meta tek prohodalim kikičima...
Otkad imamo ovlaživač, palimo ga svake večeri i do jutra radi. Ako ga slučajno zaboravim upaliti, obavezno se netko noću probudi zbog nemogućnosti da diše na nos.
-
Ni nama te posudice sto se obese na radijatore nista nisu pomogle. Pa cak ni mokar ves na radijatorima, nista. Uvece stavim susilo za ves u sobu gde spavamo, plus nesto mokrog vesa na radijator, dobro izluftiram pre spavanja i to je OK. Srecom, pa svaki dan perem masinu i uvek ima vesa.
Ali ozbiljno razmisljamo o kupovini ovlazivaca.
-
Po noći ionako ne grijemo, a prije spavanja luftam. Nemam nikakvu metodu vlaženja zraka.
-
i mi smo imali keramicke, nula bodova. neki dan sam kupila male od nehrdajuceg celika, bas su dosta male, pa smo kontali da ce se u njima prije ugrijati voda i bolje isparivati. iako mislim da nam je i to propala investicija ali eto vidjet cemo. sjecam se kad sam bila mala tata je napravio od nekakvog metala onako duguljaste, a niske posude koje se polegnu na radijator. i sjecam se da smo stalno nalijevali vodu i da je pomalo parilo iz njih, mislim da to nije lose. bas ga idem pitat jel ih jos ima, on svasta cuva...
-
I mi imamo ovlaživač, ali on je u jednoj prostoriji (spavaća soba) pa ne znam jel to znači da ovlažuje zrak u cijelom stanu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma