Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Ovlaživači zraka za radijatore

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Ovlaživači zraka za radijatore

Daklem, kakve imate? Kako ste zadovoljne učinkom? Mi nikako na zelenu granu s njima, imamo neke male keramičke, zgodne ali slabo ovlažuju, ma ništa . Velike nigdje ne mogu naći po trgovinama. Sad razmišljam da jednostavno postavljam na njih mokre ručnike. Je da ih se treba malo-malo močit pa opet stavljat, al bolje i to nego suh zrak u stanu .

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nataloži se kamenac na radijatorima na taj način.
    Imamo neke plastične posude u koje ide uložak (nekakav debeli filc, tako nešto) pa on upije vodu i to onda isparava. Ti ovlaživači imaju puno veću površinu nego oni što idu na gornju plohu radijatora. Na kutijama piše "delta 50".

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

3 zime smo se mučil tako... ručnci i posudice... prošu zimu smo kupili ovlaživać i tek sad smo na zelenoj grani... dišemo zadovoljno

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo se isto spasili ovlaživačem. One keramičke posudice što se objese na radijatore nam nisu imale nikakve svrhe osim što eventualno fora izgledaju. A mane nebrojene: kamenac, usmrde se nakon nekog vremena, odlična su meta tek prohodalim kikičima...
    Otkad imamo ovlaživač, palimo ga svake večeri i do jutra radi. Ako ga slučajno zaboravim upaliti, obavezno se netko noću probudi zbog nemogućnosti da diše na nos.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ni nama te posudice sto se obese na radijatore nista nisu pomogle. Pa cak ni mokar ves na radijatorima, nista. Uvece stavim susilo za ves u sobu gde spavamo, plus nesto mokrog vesa na radijator, dobro izluftiram pre spavanja i to je OK. Srecom, pa svaki dan perem masinu i uvek ima vesa.
    Ali ozbiljno razmisljamo o kupovini ovlazivaca.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Po noći ionako ne grijemo, a prije spavanja luftam. Nemam nikakvu metodu vlaženja zraka.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i mi smo imali keramicke, nula bodova. neki dan sam kupila male od nehrdajuceg celika, bas su dosta male, pa smo kontali da ce se u njima prije ugrijati voda i bolje isparivati. iako mislim da nam je i to propala investicija ali eto vidjet cemo. sjecam se kad sam bila mala tata je napravio od nekakvog metala onako duguljaste, a niske posude koje se polegnu na radijator. i sjecam se da smo stalno nalijevali vodu i da je pomalo parilo iz njih, mislim da to nije lose. bas ga idem pitat jel ih jos ima, on svasta cuva...

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi imamo ovlaživač, ali on je u jednoj prostoriji (spavaća soba) pa ne znam jel to znači da ovlažuje zrak u cijelom stanu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •