Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: prosjek plaće za prvih 6 mjeseci

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno prosjek plaće za prvih 6 mjeseci

morat ću otvoriti komplikacije pa me zanima da li će mi bolovanja u mjescima prije otvaranja kompilkacija umanjivati prosjek plaće?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisi napisala niti o kojim se bolovanjima radi niti o vremenskom sljedu njihova korištenja.

no, općenito rečeno, hoće.

ako se radi o bolovanjima na teret poslodavca, isplaćene plaće su manje i to definitivno utječe na osnovicu.

isprekidana korištenja bolovanja uslijed komplikacija u trudnoći - također utječe.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hvala na brzom odgovoru. radi se o bolovanjima na teret poslodvca (što za dijete, što za mene). ok, prosjek plaće će mi biti manji.
    1.3.2010. sam se vratila na posao nakon prodiljnog, sada sam u 20.tjednu trudnoće i, ako sve bude ok, planiram raditi do kraja ovog 11.mjeseca, možda još koji dan u 12. (i još plus 4 dana starog godišnjeg kojeg bih iskoristila isto u 12.) pa bih tamo negdje oko 10.12. otvorila komplikacije jedino ne znam hoću li moći iskoristiti godišnji odmor za iduću godinu? to bi mi puno značilo (24 dana godišnjeg i isplata plaće) jer mi je muž trenutno nezaposlen.
    postoji li tu kakva mogućnost da ostvarim pravo na godišnji od iduće godine, a da mi se ne poremeti prosjek plaće?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •