-
prosjek plaće za prvih 6 mjeseci
morat ću otvoriti komplikacije pa me zanima da li će mi bolovanja u mjescima prije otvaranja kompilkacija umanjivati prosjek plaće?
-
Osoblje foruma
nisi napisala niti o kojim se bolovanjima radi niti o vremenskom sljedu njihova korištenja.
no, općenito rečeno, hoće.
ako se radi o bolovanjima na teret poslodavca, isplaćene plaće su manje i to definitivno utječe na osnovicu.
isprekidana korištenja bolovanja uslijed komplikacija u trudnoći - također utječe.
-
hvala na brzom odgovoru. radi se o bolovanjima na teret poslodvca (što za dijete, što za mene). ok, prosjek plaće će mi biti manji.
1.3.2010. sam se vratila na posao nakon prodiljnog, sada sam u 20.tjednu trudnoće i, ako sve bude ok, planiram raditi do kraja ovog 11.mjeseca, možda još koji dan u 12. (i još plus 4 dana starog godišnjeg kojeg bih iskoristila isto u 12.) pa bih tamo negdje oko 10.12. otvorila komplikacije jedino ne znam hoću li moći iskoristiti godišnji odmor za iduću godinu? to bi mi puno značilo (24 dana godišnjeg i isplata plaće) jer mi je muž trenutno nezaposlen.
postoji li tu kakva mogućnost da ostvarim pravo na godišnji od iduće godine, a da mi se ne poremeti prosjek plaće?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma