Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Pomoć i njega druge osobe u smanjenom obliku,HITNO

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Pomoć i njega druge osobe u smanjenom obliku,HITNO

Molim one koje znaju da mi pomognu savjetom ili kako god
    dakle prema novom nalazu i mišljenju neostavruje invalidninu,međutim izbacili si i da ima teže oštećenje zdravlja i sad na mirovinskom nema pravo niti na uvećani dječji doplatak,da poludiš
    navedeno je da ima pravo na pomoć druge osobe u smanjenom obliku,što to znači? i koja prava ostvaruje po tom,gospođa iz udruge anđeli mi je rekla da bi trebala za pomoć i njegu ostvarivati doplatak za pomoć i njegu druge osobe u iznosu od 500kn a zatim i ovaj doplatak od mirovinsog u iznosi od onih 800 i nešto kuna,molim pomozite,ima li tko sličan slučaj!?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nama su odbili invalidninu na drugostupanjskom vještačenju jer S nema oštečenje u smisli članka 38. pravilnika, napisali su da oštečenje nije trajno, a jest.. doplatak je ostao isti, 831 kn. Zapravo i mene zanima ta pomoć u smanjenom obliku, čula sam za to,a li nam nitko službeno ništa nije rekao.. nadam se da će ti brzo netko odgovoriti..

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zna li netko?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pink-OS,
    znam samo da su se jako jako pooštrili uvjeti u vezi dobivanja bilo kakvih socijalnih prava. Prava nisu ukinuta, ali su pooštrena.

Nisam u tom fahu, no moj savjet: raspitaj se kod udruge koja se bavi promicanjem prava određene vrste bolesnika o samom vještačenju. Možda, bi trebali dostaviti neke nove nalaze, nekog novog stručnjaka i pokrenuti novu ocjenu. Možda se imate pravo žaliti na neki status. Ne znam. Jednostavno probajte.

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da mamma san hvala na savjetu,prvo i osnovno što znam da u komisiji nije bio niti fizijatar niti ortoped što je ključno za našu dijagnozu,a što se tiče ove pomoći i njege u smanjenom obliku nemamo niti nato pravo jer to podliže imovinskom cenzusu,pa eo pošto "nažalost" imamo više od imovinskog cenzusa nema ni topravo,e ljudi moji ovo je da poludiš

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pink-OS isprazni inbox

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jesam

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Pink-OS prvotno napisa Vidi poruku
    da mamma san hvala na savjetu,prvo i osnovno što znam da u komisiji nije bio niti fizijatar niti ortoped što je ključno za našu dijagnozu,a što se tiče ove pomoći i njege u smanjenom obliku nemamo niti nato pravo jer to podliže imovinskom cenzusu,pa eo pošto "nažalost" imamo više od imovinskog cenzusa nema ni topravo,e ljudi moji ovo je da poludiš
    KAQj nije to pravo iz czzo, tak nekaj je imala moja mama

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jeste to je pravo od centra za socijalnu skrb,ali za njega važi imovinski cenzus

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •