Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: AS grupe II - prednosti i nedostaci

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno AS grupe II - prednosti i nedostaci

Kupujem još jednu AS grupe II, prva nam je Kidfix.
    Sad bih kupila neku jeftiniju od ove prve, ali nemam pojma koje postoje i kakve su stvarno.

Znači zanima me koju AS grupe II imate i koje su joj prednosti i nedostaci prema osobnom dojmu?

- neke smjernice bi bile:
    - cijena
    - udobnost
    - podesivost po visini djeteta
    - nagnuti položaj ima ili nema
    - sigurnost (mada nju vidim prema testovima)
    - može se još dopisati, ako ima nešto značajno pozitivno ili negativno (npr. stalak za vodu)

Znači imamo Roemer kidfix
    - cijena: skupa je za moj pojam
    - udobnost: mislim da je udobna, ali kao boljka cijele grupe meni je taj nekakav okomit položaj sjedenja djeteta. Ne znam kako da objasnim, ali u grupi I su noge djeteta kao malo podignute u zrak, a guzica više "upadne" u AS. To nekako umanjuje mogućnost da dijete "migolji" po AS, nego je stalno u pravom položaju.
    - podesivost po visini: može se vrlo jednostavno podešavati po vsini djeteta
    - nagnuti položaj: u teoriji ga ima, neki mali, ali samo ako nije korišten isofix
    - sigurnost: dobro prolazi na testovima

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi imamo mc rodi xr, nemamo isofix u autu, tako da nismo ni gledali ove s njim. Imamo je više od godinu dana, zadovoljni s njom. Čak sam razmišljala koju bi joj manu navela i ne mogu se sjetiti...ako ti je bitno- može se kao podesiti nagib kad dijete spava, ali meni to nije uspjelo, pa je tih par puta kad je malac zaspao mm to napravio.
    Cijena nekih 1100 kn je bila
    Udobnost: meni se čini da baš lijepo "sjedne" u nju, baš suprotno od ovod što pričaš, ali to možda ovisi i o nagibu sjedala u autu...
    Podesivost: osim po visini, mogu se i bočne stranice raširiti
    Mislim da je dobro ocjenjena, ne sjećam se više. Ne bi ju kupili da nije

Ako je bitno: lako se seli, stavljali smo je u par auta i svugdje je dobro sjela, nije problem skinut navlaku... Nama je super.

Nadam se da sam pomogla, makar mc sad ima novu u toj grupi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •