nažalost još uvijek radi... trebalo bi stati na kraj ovakvim neodgovornim ljudima jer ipak su nasa djeca u pitanju! gdje su državne ustanove u ovome slučaju?!?!?

Citiraj stef prvotno napisa Vidi poruku
Da, da, radi se upravo o tom "vrtiću" - Šumska vila, Majcenov put 24c, Gračani, Zagreb.

Iznenadilo me ignoriranje svih institucija kojima sam slao prijave tj. prebacivanje loptice jednih na druge, dok vlasnica vrtića osim što je dužna novac na sve strane, od roditelja do većine ljudi koje su radili za nju, a da im nikad nije plaćeno, krši valjda svaki zakon koji može. Od rada na crno, otvaranja vrtića bez ikakvih dozvola nadležnih ministarstava, posluživanja hrane pripremljene u tko zna kakvim uvjetima od tko zna kakvih osoba (i tko zna kojeg porijekla), do potpuno neadekvatnih sanitarnih uvjeta i još mnogih opasnosti kojima su djeca izložena upravo zbog nepostojanja bilo kakve kontrole. O neplaćanju poreza ne moram ni govoriti. Ne znam kako se uopće roditelji koji znaju o čemu se radi usuđuju povjeriti svoju djecu osobi takvog morala?

Uglavnom, baš sam krenuo slati prijavu sanitarnoj inspekciji kad sam vidio da je opet ugašena web stranica, pa me zanima je li vrtić konačno zatvoren ili se Vernesa opet igra mačke i miša s inspekcijom kao što je to već više puta dosad radila skidajući putokaze i mijenjajući ime vrtića?

Pozdrav!