-
Mali okrugli baloni
gdje da ih kupim, ali male, nema u dm-u niti u kozmu..
radila bih one ukrase od špage za bor i stan po receptu od ivančice.
ivančice?
-
Osoblje foruma
pitaj ivku, ona je prošle godine vilenila po dućanima.
bilo ih je u Getrou...
-
U Importane galeriji (Iblerov) imaš dućan samo sa balonima.
Kupila sam ih neki dan i već napravila par ukrasa za bor. Baš su zgodni.
-
NiB koliki promjer si kupila? mislim piše li na vrećici?
-
Osoblje foruma
-ja kupila one malene za vodu, lako se napušu sa nekom puhalicom za balone (to kupilau DM-u). Treba ih što manje napuhati jer inače budu izduženi kao jaje pa bi više pašili za uskrs 8)
-
Mislim da ne piše promjer- ja sam napravila različite veličine. Najslađi su mi ispale mali baloni koje sam omotala bijelim koncem za heklanje. Nisam radila sa špagom ali jesam sa debljom vunom, pa sam i te balone više napuhala.
-
Osoblje foruma
ja ih kupila u importanne galeriji, ali nisu mi bas nesto uspjeli lani, zasluzila sam oskara za specijalne efekte za prikaz licinki nekih svemirskih cudovista.
-
joj odvratno sjećam se toga da si pričala
-
Vidim da me se proziva za kuglice od špage 8).
Ove godine sam ih odlučila prebojati i dati im novu namjenu- ukras na girlandi oko prozora
Evo slike:
kuglica od špage
I još jedna:
na girlandi
-
-
jel špaga u boji ili si bojala? izgleda super
hoću recept koliko brašna u vodi i ide li još nešto? i tako to u tri rečenice.
-
jako lijepo.
I moji od konca su jako lijepi samo nemam sliku-dok bi ja to slikala prošao bi i Božić i NG.
-
Ma nema neke mjere(barem ja nemam). Skuhaj npr. litru vode s 5 žlica brašna. Mora biti slično kao ljepilo za tapete. Gusto. Kad motaš špagu na balone, prvo namaži balon s ljepilom, a oda umoči i špagi prije nego namotavaš. Ostavi da se suši na papiru na toplom(radijator), mora biti skroz suho prije nego probušiš balon(ili razreži škaricama da ne pukne u sekundi već da se lijepo ispuše).
Biraj glatku i tanku špagu.
Boja je u spreju-imaš u trgovinama za spretne ruke- ja kupila u Hobby artu.
I na kraju, ne znam ja kratko!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma