potpisujem Cvijetu73 i mammu Juanitu.....XXX
a ne kužim tebe i poantu velegrad nudi više od maloga mjesta-preseli se.....večina nas se ovdje rodila i ne živimo u ZG-u da bi bili fancy, i zato što imamo tramvaj i ZOO

.....neznam stvarno što će malome mjestu tramvaj, ako ima autobus..ja živim u ZG-u i vozim se vlakom, a nisi znala da će nam uskoro možda naplačivati ulazak u Centar grad plus parking.....uglavnom imamo visoke cijene i večina male plaće, najviše stanarine i najskuplje kvadrate stanova....kako ti zbog nekakvih cijena nemi samo tako preselila u ZG, isto tako ne vidim zašto bi mi koji tu živimo cijeli život i radimo selili u manje mjesto (radi prireza)..
Mi ovome gradu plačamo prirez i poraze kao i vi svome, znači ne plačaju ga ostali građani RH, i zato mi imamo prvao buniti se ili ne na to gdje i na što idu novci iz proračuna kao i o povišenju cijena...naš prirez s plaća već ide za vrtiće, to računaj kao onaj plus na obveznih 600kn....svako nek se bori u svome gradu za ono što plaća.....ja samo sve vas mogu podržati a ne vam govoriti da ste ovo ili ono zaslužili platiti jer živite u velegradu ili malome mjestu-ne vidim kako je to uopće bitno za ovu temu
maree44 tebi podrška...mislim da bi si morali međusobno pomagati, jer političar računaju na našu neslogu
sretno sutra...ako ne uspijem doči gledam vas na TV-u a na fejsu sam sve već obavjestila...