Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1158

Tema: Zagreb/Bandić/smanjivanja subvencija - IDEMO U PROSVJED!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jeste vidjeli ovo?

http://www.zagrebancija.com/hr-aktua...-izbori_310102

Bandić: Ili poskupljenje vrtića ili izbori!
    Bandić je poručio da se zastupnici Skupštine moraju pomiriti s njegovim prijedlogom ili će biti novih izbora.
    - Teret krize želimo ravnomjerno raspodijeliti. Tako da oni koji imaju više plaćaju više, a oni koji imaju manje plaćaju manje. Napišite to boga vam vašega - ponovio je danas po tko zna koji puta, svoju tezu gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za medije kada je upitan hoće li poštivati želje Skupštine da se odgodi novi način naplate vrtića.
    Bandić je poručio da se zastupnici Skupštine moraju pomiriti s njegovim prijedlogom ili će biti novih izbora.
    - Ja jesam izašao Socijaldemokratske partije ali socijaldemokracija nije izašla iz mene. Ja i dalje živim socijaldemokraciju i ovaj proračun koji smo napravili je najsocijaldemokratskiji proračun u Hrvatskoj. Znate li zašto su oni (op.a. zastupnici u Skupštini) bili protiv? Zato što sam to ja predložio. Oni su to usvojili pa neka se sad pomire sa time - rekao je Milan Bandić
    Na naše izravno pitanje na koje izbore misli kada ih spominje, one za skupštinu, za gradonačelnika, ili oboje, Bandić je odgovorio:
    - Vi ste jako pametan čovjek.

ja ne mogu vjerovati što si sve taj čovjek dopušta? kako se izažava?
    mislim da bi mu trebalo pokloniti bonton, da neke stvari nauči. a možda ga i poslati kod Mamića na instrukcije

ovo što on govori, imalo bi smisla jedino kad bi OIB funkcionirao i kad bi se imao stvarni uvid u financijsko stanje svake obitelji (ni tad ne bi bilo savršeno ali bi bilo točnije nego po ovome što ovaj 'čovjek' predlaže).

ja ne znam za koga ću glasati na idućim izborima?! za koga? pa nitko nema ni najmanje namjere išta učiniti osim za samoga sebe. boli svih njih skupa džon za nas građane i građanke grada zagreba

ako ova ludnica stvarno stupi na snagu (a nema razloga zašto ne bi, jer Skupština će naravno sve prihvatiti samo da mogu dalje sjediti u svojim foteljama - osim naravno, ako šef bandić ne odluči da će ipak nešto promijeniti) mislim da bismo se lijepo trebali svi udružiti i smisliti načine kako da ne plaćamo vrtić ili da nam cijena bude manja nego prije. ako budem morala iseliti muža, iselit ću ga. ako budem morala doseliti svekra i svekrvu, i to ću napravit. ako budem morala zamoliti poslodavca da me prijavi na minimalac a ostatak mi da na ruke - nitko sretniji od njega. a meni će sve biti besplatno.

naravno, dok mi dijete ne dođe u školu. onda ću se morati iskesiti za produženi boravak, za školu u prirodi, prijevoz do škole (koja je btw obvezna, ali eto, ako si ne možeš priuštiti da plaćaš mjesečni pokaz za dijete, onda valjda dijete ne moraš ni slati u školu, zar ne?)

da ne mislite da sam neka bogata ludača koja ne želi plačati 1400kn vrtić...nisam, meni bi po novom bilo 500kn. i nije stvar u kunama nego u principu. u tome što mi se okreće u želucu na s.nja koja se događaju u našem gradu koji je prijatelj djece.
    gadi mi se i činjenica što će ovakav način naplate dovesti do toga da se u vrtić upisuju djeca roditelja koji će plaćati više cijene (jer, ruku na srce, nikom se ne isplati da se upisuju djeca roditelja kojima će vrtić biti besplatan), i gadi mi se to što će se prije ili poslije grupe dijeliti na sirotinju i bogatune, jer će netko, ako već plaća 1000-1400kn za vrtić zahtjevati i bolje uvjete od nekoga kome je on besplatan.

i zanimljivo mi je što se sve događa baš sada, prije upisa u vrtiće. tako da smo još jednu godinu u dugom nizu zakinuti za kriterije upisa. mi pojma nemamo po kojim se kriterijima djeca upisuju, kako se odlučuje tko će se upisati a tko ostati na vječnoj listi čekanja. nećemo to saznati ni ove godine, jer to nitko ne želi javno reći, jer je njima u interesu da kriteriji budu tajni, da mogu muljati koliko ih je volja.

e pa, dragi predstavnici nas zagrepčana, SRAM VAS BILO!!!!
    Posljednje uređivanje od puntica : 09.04.2011. at 21:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •