Stranica 5 od 24 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 1158

Tema: Zagreb/Bandić/smanjivanja subvencija - IDEMO U PROSVJED!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Ili slikovito: ako je ekonomska cijena bila 1800 kn (ponavljam, ne znam točnu cifru, voljela bih da netko tko zna napiše), ja sam plaćala 400 kn, grad je plaćao 1400 (to je subvencija). Prema novom pravilniku, ekonomska cijena bila bi 2000 kn, ali ja plaćam čak 1200 kn. Vrtić u konačnici dobiva samo 200 kn više, iako ja plaćam trostruko u odnosu na dosadašnju situaciju. Nemam osnova očekivati trostruko bolju uslugu.
    Edit: ekonomska cijena vrtića do sada je bila 2000 kn. http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=522

Dakle, vrtići će i dalje dobivati jednaku količinu novaca, samo se preraspodjeljuju izvori. Dakle, usluga koju vrtići pružaju teško da može biti bolja.

S druge strane, gradu će ostajati više, jer će manje davati za subvencije (teoretski). Te novce neće davati vrtićima, u najboljem slučaju možda će ih iskoristiti za gradnju novih objekata i slično. Iako, ne vjerujem u to, očito je da se ovdje radi o krpanju dugova nastalih loših gospodarenjem novcem koji građani Zagreba uplaćuju preko prireza.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Htjela sam reći kuda sada ide subvenicija koju je grad plaćao za mene, a sada ću je ja pokriti?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

krojachica: ne ide u vrtiće, očito.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Edit: ekonomska cijena vrtića do sada je bila 2000 kn. http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=522

S druge strane, gradu će ostajati više, jer će manje davati za subvencije (teoretski). Te novce neće davati vrtićima, u najboljem slučaju možda će ih iskoristiti za gradnju novih objekata i slično. Iako, ne vjerujem u to, očito je da se ovdje radi o krpanju dugova nastalih loših gospodarenjem novcem koji građani Zagreba uplaćuju preko prireza.
    Pisale u isto vrijeme. To mene mući!

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela sam reći kuda sada ide subvenicija koju je grad plaćao za mene, a sada ću je ja pokriti?
    bandiću u džep
    a gro onih koji neće biti zahvaćeni ovim rezom, i dalje će glasati za njega

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja se toplo nadam da im ovo povećanje neće proći jer će to biti preveliki udar na našu financijsku situaciju.
    Očigledno više nemaju nofčeka u Zagrebačkom holdingu pa moraju udarati po nama.
    Holding posluje s minusom, jedva namakne novce za plaće onih tisuće zaposlenih kkoji rade tamo i ne rade ništa ali su se zaposlili po nekoj rodbinskoj vezi.
    Ma prestrašno.
    Ja sam za to da svi mi lijepo odvedemo svoju dječicu u Poglavarstvo pa nek ih Bandić pričuva dok smo na poslu jer malo tko će moći plaćati novu cijenu vrtića.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja kasno palim i u gužvi sam pa ne stižem pročitati sve.

Uglavnom ovo je idiotarija.
    I po meni će doći do toga da će u vrtiće ići uglavnom djeca čiji roditelji ne rade/rade na crno i sl. jer će si oni jedini moći priuštiti 200kn (ili koliko već) za vrtiće. A djeca roditelja koji stvarno rade - i ne daj Bože oba zarade prosječnu zgb plaću neće ići u vrtiće jer si ti bogataši to neće moći priuštiti.
    Nadalje - ako toliko poskupe vrtiće bit će isplatljivije plaćati tetučuvalicu za 2 djece na crnjaka plaćati tetu čuvalicu pa će i grad i država ostati bez svog dijela kolača.

treća stvar - ako i profunkcionira i baš svi zaista odluče plaćati te cijene opet će biti tarapana na upisima jer će biti velika vjerojatnost diskriminacije pri upisu. Nisu ni vrtići bedasti - pa ako imaju ograničeni broj mjesta radije će primiti one koje plaćaju više nego one koji plaćaju minimalno.
    Na primjer - prijavi se desetero djece na 5 mjesta - pa naravno da će primiti one koji će plaćati po 1000kn nego one koji će plaćati po 200kn.

I potpisujem da se za istu uslugu treba plaćati jednako. Jer "bogati" već plate više poreza i prireza (i davanja i sl)
    Eto:
    10.000kn ntt = 2650kn prireza & poreza
    5.000kn ntt = 570 kn poreza&prireza
    3.000kn ntt = 200 kn poreza & prireza
    Posljednje uređivanje od icyoh : 18.11.2010. at 10:39

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nek Bandiću Mamić i dr. plate porez pa će i naša i njegova djeca u vrtić besplatno.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

1. Tetama čuvalicama će svanuti-živjela siva ekonomija

2. Djeca će sve ranije u školu-"mala škola" je i dalje besplatna a provodi se u godini prije polaska u školu. Znači bolje da dijete od 5-6 g ide u malu školu-ispišeš ga iz preskupog vrtića i ide besplatno u malu školu umjesto da je do kraja u vrtiću u svom poznatom okruženju.

3. Obitelji kojima je prihod po članu obitelji 7001 kn plaćat će 2000 kn jer ta jedna kuna iznad 7000 kn do koje cifre je iznos 1200 kn očito naime vrijedi tih 800 kn razlike!?! Neka se onda razredi podijele tako da se iznos nesubvencija proporcionalno povećava pa nek skala bude 400, 800, 1200, 1600 i 2000 kn ako ćemo već pričati o nekoj pravednosti. Jer budimo realni oni sa stvarno velikim prihodima zasigurno ne šalju svoju djecu u državne vrtiće

4.Hoće li i ovi koji će morati plaćati 2000 kn i dalje morati nositi u vrtić pelene, maramice, vlažne maramice, kreme za guzu, flomastere, igračke, pribor za crtanje i pisanje pa će ih zajedno sa 2000 kn, potrepštinama i sa porezom i prirezom iz kojeg se taj isti vrtić financira boravak djeteta u vrtiću doći realno ne znam cifru, ali možda i 5000 kn?

5.Netko je dobro gore dao paralelu sa hlačama, neka se onima sa manjim prihodima onda subvencioniraju i hlače jer oni imaju manje pa im je teže plaćati ekonomsku cijenu.

6. Hoće li se uplatnice za vrtić i dalje stavljati u pretince gdje roditelji traže svoju uplatnicu tako da i tete i osoblje u vrtiću i svi drugi roditelji znaju svačija primanja

7. Živjela banana republika!

P.S. Moje rješenje je dati otkaz i čuvati kući svoje dijete (a sumnjam da sam jedina) jer zbog MM solidne plaće razlika koja mi ostaje od moje plaće kad platim vrtić po novom izračunu nije vrijedna tolikih boleština koje donosi vrtić (u mom slučaju jaslice) sa sobom i činjenice da mi je dijete cijeli dan bez mame i tate)

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    treća stvar - ako i profunkcionira i baš svi zaista odluče plaćati te cijene opet će biti tarapana na upisima jer će biti velika vjerojatnost diskriminacije pri upisu. Nisu ni vrtići bedasti - pa ako imaju ograničeni broj mjesta radije će primiti one koje plaćaju više nego one koji plaćaju minimalno.
    Na primjer - prijavi se desetero djece na 5 mjesta - pa naravno da će primiti one koji će plaćati po 1000kn nego one koji će plaćati po 200kn.
    mislim da ovo nije moguće jer vrtići dobivaju uvijek jednaku cijenu po djetetu, samo je razlika koliko financira roditelj a koliko grad

Nivi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Cocolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se toplo nadam da im ovo povećanje neće proći jer će to biti preveliki udar na našu financijsku situaciju.
    Očigledno više nemaju nofčeka u Zagrebačkom holdingu pa moraju udarati po nama.
    Holding posluje s minusom, jedva namakne novce za plaće onih tisuće zaposlenih kkoji rade tamo i ne rade ništa ali su se zaposlili po nekoj rodbinskoj vezi.
    Ma prestrašno.
    Ja sam za to da svi mi lijepo odvedemo svoju dječicu u Poglavarstvo pa nek ih Bandić pričuva dok smo na poslu jer malo tko će moći plaćati novu cijenu vrtića.
    potpisujem...

Ja i dalje mislim da nije u redu uzimati samo primanja kao osnovicu izračuna bez da se uzme stvarni standard obitelji u obzir, tj. postojanje stambenog kredita, plaćanje podstanarstva i sl. jer neki nisu imali toliko sreće da naslijede stan ili da mu ga starci kupe.... pa ako neko ima plaću, ne znam, netko je spominjao 8000, a od toga plaća 4500 kredita, onda taj više nema na raspolaganju 8000 vec 3500 a to definitivno nije isto....

Također ne mogu ne primijetiti (stavak 14) i 15) ) da obitelji s troje djece (uz moj duuuuboki naklon istima, da me se krivo ne shvati) bez obzira na visinu primanja (dakle, ako sam dobro shvatila, mogu inicijalno pripadati skupini koja bi prema prijedlogu trebala plaćati punu cijenu vrtića) plaćaju manju cijenu vrtića ili ništa ovisno o broju djece u programu. Znači oni koji imaju dvoje djece, brzo na treće, a oni s jednim...ah jedino blizanci mogu pomoći...

Sve je to skupa jako žalosno...ali treba krpati dugove koje je grad napravio a ljudima se maže oči da je to kao "socijalna politika",
    jeee right

Još uvijek nema definiranij jasnih klasificiranih kriterija za upis u vrtić/jaslice na što su se roditelji najviše žalili, ili to sad više nije ni bitno jer pitanje koliko će istih sad biti u mogućnosti platiti uopće vrtić....

I da naravno, slažem se s onim da oni koji imaju uvjetno rečeno 'veća' primanja već dosta izdvajaju prireza tako da će sad s ovim dvostruko 'pomagati' grad...
    Posljednje uređivanje od Nivi : 18.11.2010. at 10:55

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne dobiju vrtići nikakvu cijenu po djetetu, taj novac dobija grad a vrtići imaju budžet za troškove i plaće za zaposlene.
    Vrtić se plaća nekakvom gradskom uredu, a ne samom vrtiću.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo što vrtići mogu od grada dobiti "preporuku" koje dijete se prije upisuje, sigurno ne ono s većom
    subvencijom. Ne bi me čudilo.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da ovo nije moguće jer vrtići dobivaju uvijek jednaku cijenu po djetetu, samo je razlika koliko financira roditelj a koliko grad
    Pa gradu nije svejedno koliko plaća zar ne?
    A vrtići su kod gradskom upravom zar ne?
    Dakle logično bi bilo pretpostaviti da će ravnateljstvo dobiti uputu kako "ušparati" na dijelu koji financira grad.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Samo što vrtići mogu od grada dobiti "preporuku" koje dijete se prije upisuje, sigurno ne ono s većom
    subvencijom. Ne bi me čudilo.
    That is the point!

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Aha, kasno palim, već je netko rekao isto.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko prostora za sivilo, strašno...

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Užasno sam ljuta, gutamo i gutamo... kao ukidaju harac od studenog, da ali eto dosjetili se druge jame koju treba zatrpati

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj amel prvotno napisa Vidi poruku

P.S. Moje rješenje je dati otkaz i čuvati kući svoje dijete (a sumnjam da sam jedina) jer zbog MM solidne plaće razlika koja mi ostaje od moje plaće kad platim vrtić po novom izračunu nije vrijedna tolikih boleština koje donosi vrtić (u mom slučaju jaslice) sa sobom i činjenice da mi je dijete cijeli dan bez mame i tate)
    Ovo nažalost uopće nije rješenje - koliko je netko u ovoj godini zaradio - zaradio je, tko bi se sjetio da će se netko sjetiti nečeg ovakvog.... kao niti bilo što što bi se odsad napravilo - prijavilo na minimalac, radilo na crno, razvelo se ....jer se uzima prosjek za ovu godinu koja je budimo realni na kraju i jedan mjesec manjeg prihoda ne bi odigrao baš veliku ulogu...očito je i to sve smišljeno i planirano
    jedino možda upali dobro podmazati onoga tko će izdavati te neke potvrde, a daj zamisli da i ta industrija neće procvasti

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

meni to kaj ste napisale zvuči kao neka velika urota, onak nevjerojatno

pa i u tom "Gradu" rade roditelji i valjda normalni, obični ljudi. i ti koji bi slali te preporuke su vjerojatno isto roditelji. ja prva ne bi zgutala da radim toliko očito na nečiju štetu. nevjerojatno je da tamo rade samo ljudi bez savjesti?
    malo mi je too much za povjerovat ali možda sam samo mala plava naivna

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne mogu se ne upitati kako je moguće da se situacija sagledava tek kad
    dogori do noktiju, a onda, hopa, drastični rezovi, opali po djeci.
    Kao da netko ne vidi da juri
    ususret crvenom na tekućem, ma nemoguće da ne vidi, to me užasno ljuti, takva
    nesposobnost, a onda mi to trebamo pokrivati...Bandić bi da ima imalo morala
    trebao dati ostavku smjesta (doduše, znamo i predobro da ga previše nema).

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

još jedna informacija: mama koja je bila prošlu godinu na porodiljnom će proć " jeftinije" jer se gleda onda prosjek njenog porodiljnog, a znamo svi da je drugio dio max 2800... sad sam zvala gradski ured pa su mi rekli

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo nažalost uopće nije rješenje - koliko je netko u ovoj godini zaradio - zaradio je, tko bi se sjetio da će se netko sjetiti nečeg ovakvog.... kao niti bilo što što bi se odsad napravilo - prijavilo na minimalac, radilo na crno, razvelo se ....jer se uzima prosjek za ovu godinu koja je budimo realni na kraju i jedan mjesec manjeg prihoda ne bi odigrao baš veliku ulogu...očito je i to sve smišljeno i planirano
    jedino možda upali dobro podmazati onoga tko će izdavati te neke potvrde, a daj zamisli da i ta industrija neće procvasti
    mislim nije rješenje dati otkaz što se tiče smanjenja prihoda, ali je rješenje da dijete ne mora u vrtić - OK

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

porezna bi trebala izdavati takve potvrde

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pa gradu nije svejedno koliko plaća zar ne?
    A vrtići su kod gradskom upravom zar ne?
    Dakle logično bi bilo pretpostaviti da će ravnateljstvo dobiti uputu kako "ušparati" na dijelu koji financira grad.
    meni se takav razvoj situacije čini kao idealan za rušenje odredbe na ustavnom sudu. jer to je diskriminacija.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kako se utvrdjuje tko su sve ukucani? Po adresi? Pitam jer mm nije na promijenio nikad adresu pa sluzbeno i ne zivi s nama...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sto se toga tice moja familija i nije familija, sad si mi dala misliti

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    meni se takav razvoj situacije čini kao idealan za rušenje odredbe na ustavnom sudu. jer to je diskriminacija.
    Nisam sigurna da se to može nazvati dikriminacijom, jer radi se o subvenciji. Slažem se da nije fer i nije uopće dobro i pravedno isplanirano, ali ipak nije diskriminacija.

Kao kad bi se roditelji čija djeca ne primaju dječji doplatak žalili na diskriminaciju.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj amalia prvotno napisa Vidi poruku
    još jedna informacija: mama koja je bila prošlu godinu na porodiljnom će proć " jeftinije" jer se gleda onda prosjek njenog porodiljnog, a znamo svi da je drugio dio max 2800... sad sam zvala gradski ured pa su mi rekli
    Isto nepravda i nelogičnost. A što je s mamama koje već imaju vrtićko dijete, a u 2011 će otići na porodiljni? Imat će manje novaca, ali će plaćati
    po prosjeku pune plaće.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

trebamo sto vise vas koje/koji ste spremni danas u medije na ovu temu
    zovu novinari i traze

za dnevnik hatevea trebamo roditelje s dvoje djece kojima ce se povecati cijena vrtica

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Isto nepravda i nelogičnost. A što je s mamama koje već imaju vrtićko dijete, a u 2011 će otići na porodiljni? Imat će manje novaca, ali će plaćati
    po prosjeku pune plaće.
    jasno
    ali svatko će reći, nek i starije dijete bude s njom doma kad je već na porodiljskom, pa ne mora u vrtić - ali to nije rješenje

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ivarice, ja imam 2 djece u vrtiću i morat ću plaćati najveću cijenu, znaći 3000 kn umjesto
    700 kn, ali ja fakt ne mislim da je to nepravedno prema meni, pošto MM ima dobru plaću.
    Sad će opet ispast da tu pričamo a kad treba na Tv ni glasa čuti nije...I istina je

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nisam sigurna da se to može nazvati dikriminacijom, jer radi se o subvenciji. Slažem se da nije fer i nije uopće dobro i pravedno isplanirano, ali ipak nije diskriminacija.

Kao kad bi se roditelji čija djeca ne primaju dječji doplatak žalili na diskriminaciju.
    Nisi skužila poantu.
    Diskriminacija bi bila da vrtić primi 5ero djece koja plaćaju 1.000kn, a ne 5ero djece koja plaćaju 200kn. A logično je da će tako postupati kad već krešu troškove.

A druga stvar je - no ne znam jel to diskriminacija - vrtići se plaćaju financiraju, između ostalog, iz poreza i prireza na plaće (zar ne?). I osoba s ntt plaćom od 10.000kn će platiti 2650kn prireza&poreza i onda još, bubam napamet, 2.000kn vrtića.
    Meni je to nelogično.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Roda organizira prosvjed; koliko vas ima koji biste bili spremni doći i koji vam je termin najprihvatljiviji?

1. subota, oko sredine dane, Trg (zanemarimo sada ručkove i spavanja naših najmlađih, ovo i činimo za njih)
    2. radni dan, oko sredine dana, Gradska vijećnica

Bez obzira smatrate li da možemo prosvjedom nešto promijeniti ili ne, mi moramo pokazati da ne mogu raditi bas sve što im padne na pamet.
    Molim vas da brzo donesemo odluku, zbog prijavljivanja skupa imamo još samo sat vremena na raspolaganju.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nisi skužila poantu.
    Diskriminacija bi bila da vrtić primi 5ero djece koja plaćaju 1.000kn, a ne 5ero djece koja plaćaju 200kn. A logično je da će tako postupati kad već krešu troškove.
    Poanta koju ti nisi skužila je da to nećeš moći dokazati.

A druga stvar je - no ne znam jel to diskriminacija - vrtići se plaćaju financiraju, između ostalog, iz poreza i prireza na plaće (zar ne?). I osoba s ntt plaćom od 10.000kn će platiti 2650kn prireza&poreza i onda još, bubam napamet, 2.000kn vrtića.
    Meni je to nelogično.
    Ja sam to već nekoliko puta napisala na ovome topiku. Nije samo nelogično, nego je nepošteno.

vitika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bolje subota, ima nas puno koji radimo, a jako bi htjeli doći

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

apri, subota!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    1. subota, oko sredine dane, Trg (zanemarimo sada ručkove i spavanja naših najmlađih, ovo i činimo za njih)
    bolje mozda gradsko poglavarstvo
    radnim danom, ako nije neka sjednica pred skupstinom cemo prosvjedovati pred troje japanaca

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Roda organizira prosvjed; koliko vas ima koji biste bili spremni doći i koji vam je termin najprihvatljiviji?

Bez obzira smatrate li da možemo prosvjedom nešto promijeniti ili ne, mi moramo pokazati da ne mogu raditi bas sve što im padne na pamet.
    Molim vas da brzo donesemo odluku, zbog prijavljivanja skupa imamo još samo sat vremena na raspolaganju.
    ja svakako dolazim
    paše mi oboje, ali recimo malo više radni dan

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Možda bolje za vikend, onda možemo povesti i djecu koja tada nisu u školi/vrtiću. Imat će veći efekt, jer o njima se radi.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    bolje mozda gradsko poglavarstvo
    radnim danom, ako nije neka sjednica pred skupstinom cemo prosvjedovati pred troje japanaca
    ma da, mislila sam na Trg Stjepana Radića, ne na Gornji grad

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Subota!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

nemojmo ovako glasovati, recite dan, mjesto i vrijeme. meni se čini bolje radni dan, subotom će se sve utopiti u moru špicera, a i kome bi prosvjedovali pred poglavarstvom (ako tamo bude meeting)?.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 18.11.2010. at 12:05

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Meni bolje paše radni dan...
    no slažem se da moramo odmah reagirati....
    Jer poanta je u tome što će svi iz gradske skupštine glasati za ovaj prijedlog jer ako ne izglasaju njihovi se poslovi dovode pod upitnik!
    Javite pa da saljem mail svima koje znam za prosvjed!!

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja ću svakako doći, više mi paše radni dan, ali ako će biti u subotu, isto dolazim

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam za Poglavarstvo.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

[QUOTE=Danka_;1746292]Poanta koju ti nisi skužila je da to nećeš moći dokazati.

Kako ne?
    Vrtić ima popis koja su se prijavila (s kojeg se vidi tko bi koliko plaćao).
    I ima popis djece djece koju primi (i isto se vidi tko bi plaćao koliko).

I vrlo se jednostavno izračuna koji je % upisanih iz "koje kategorije"

I eto ti temelja za tužbu

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    nemojmo ovako glasovati, recite dan, mjesto i vrijeme. meni se čini bolje radni dan, subotom će se sve utopiti u moru špicera, a i kome bi prosvjedovali pred poglavarstvom?.
    Slažem se s ovime.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    nemojmo ovako glasovati, recite dan, mjesto i vrijeme. meni se čini bolje radni dan, subotom će se sve utopiti u moru špicera, a i kome bi prosvjedovali pred poglavarstvom?.

čokolada, koliko ljudi ima mogućnost iskoristiti pauzu i doći do Trga (iz svih dijelova grada)?
    Ili si mislila u poslijepodnevnim satima?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

pa mislila sam ako se ide na poglavarstvo subota je besmislena.

Stranica 5 od 24 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •