Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1158

Tema: Zagreb/Bandić/smanjivanja subvencija - IDEMO U PROSVJED!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne, amel, ne znači da ako ima više , više i radi.. Ili možda ja živim u nekoj drugoj zemlji.. MM radi 300 sati mjesečno za 5000 kn (ako) (samo 3000 ide preko računa-nije on kriv), ja dobivam naknadu od 2100 kn za dijete sa oštečenjem zdravlja i dječji doplatak, a uz sve to plačamo podstanarstvo i kredit.. htjela bih što se financija tiče biti na vašem mjestu i kukati kako imam stambeni kredit..

Što je najgore, nikad ne kukam, jer ima i onih kojima je gore nego nama, ali me stvarno nekad smeta što se zaista bune uglavnom oni koji imaju pa eto da onda i ja olakšam dušu..

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, amel, ne znači da ako ima više , više i radi.. Ili možda ja živim u nekoj drugoj zemlji.. MM radi 300 sati mjesečno za 5000 kn (ako) (samo 3000 ide preko računa-nije on kriv), ja dobivam naknadu od 2100 kn za dijete sa oštečenjem zdravlja i dječji doplatak, a uz sve to plačamo podstanarstvo i kredit.. htjela bih što se financija tiče biti na vašem mjestu i kukati kako imam stambeni kredit..

Što je najgore, nikad ne kukam, jer ima i onih kojima je gore nego nama, ali me stvarno nekad smeta što se zaista bune uglavnom oni koji imaju pa eto da onda i ja olakšam dušu..
    Krivo si me shvatila-ne kukam ja samo želim naglasiti onu narodsku "kolko para tolko muzike". Da povučem paralelu-idem npr. kod privatnog ginekologa i platim UZV 300 kn-ne čekam ni 10 min, dobijem sterilan šosić za jednokratnu uporabu, pola sata posvećenih samo meni i sl. Kod državnog ne čekam ništa ali naručujem se mjesecima prije, čekam i po 5 sati a o sterilnom šosiću za jednokratnu uporabu nema ni govora. I zato plaćam. E pa i u vrtiću ako plaćam više očekujem više za svoje dijete-ne zato što drugoj djeci želim manje.
    Žao mi je svih što su potplaćeni na poslu i to je zaista velik problem u RH, ali još uvijek je većina i previše plaćena koliko radi-na žalost!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •