Citiraj smedja prvotno napisa Vidi poruku
Po meni, mogli su to eventualno predloziti na neki probni rok od, lupam, godinu i pol, nakon kojih se podvuce crta. Ako nakon godinu i pol mogu reci: sagradili smo 8 novih vrtica, zaposlili 8x50 ljudi, smanjili upisane grupe na petnaestak djece i da za sve ima mjesta u takvim poboljsanim uvijetima, onda ok.
Meni se cini pozitivno sto ako to zazivi vise nece biti laznih potvrda o zaposlenju, nego ce svatko morati donijeti R1 sa uplatama placa, poreza i prireza pa bi se tako moglo dovesti u red i pitanje dobivanja vrtica.

Nazalost to bi sve bilo vise manje ok da zivimo u sredjenom drustvu, gdje su stvari transparentne, ali u nasem drustvu vec vidim da svi gledaju kako zmuljati nesto oko novih uvijeta... e To me smeta.
ovome se uopće ne treba nadati. svrha ovih mjera nije dase riješi problem vrtića, nego da se pokrpaju neke od rupa nastale višegodišnjim razbacivanjem našim parama na gradnje wca, stadiona, sopnice, spomenika....

ovo je sistem udri po najslabijem. jer neki će možda zbog cijena ispisati djecu iz vrtića koji će im postati preskup, ali većina neće, nego će stisnuti zube i plaćati jer nemaju izbora, nema kud s djetetom . a nove cijene ni na koji način neće podići standard u vrtićima, jer će oni dobiti jednako malo od toga kao i sad.

s druge strane, abnormalno velika gradska administracija ostaje osmoglavo čudovište u koje se ne dira.