Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Kesten, kolač - trebam recept

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #17
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,032

    Početno

    Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Samo ću napisat da je puno bolji mađarski blok kestena (ima ga u Sparu), od Ledovog. Kesten se jače osjeti. S tim da su oba debelo preslatka.

    Sad vidim da Peterlin još doda šećera.

    Ja radim brinski kolač - taj blok pomiješam s tučenim slatkim vrhnjem i onda tom kremom mažem roladu , ili biskvit, pa onda još stavim sloš tučenog slatkog vrhnja i čokoladnu glazuru.
    Slažem se, bolji je Sparov, a najbolji mi je Lidlov, ali nije ga bilo. Osim toga, nismo stigli ni u šumu po kestene ove godine. To mi je ipak najbolje, ali ne mogu uvijek izvesti.

    Kesten bloku Ledo dodam još šećera iz jednostavnog razloga - ako to ne napravim, krema "curi" jer je premekana. Ionako se teško reže, jer čak i uz dodatak šećera mora biti jaaaako hladan i loše podnosi dulje stajanje izvan frižidera.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.11.2019. at 14:07

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •